Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba ;)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba ;)

Herkese Merhaba arkadaşlar,

Foruma dahil olmak ancak nasip oldu ????
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Bir konuda fikir alabilir miyim? Son zamanlarda aracımı yıkattıktan sonra stoplarımda buğu oluyor. İceri su girişi yok. Sebebi nedir? Değişmesi gerekiyor mu?

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome keyifli forumlar
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoş geldiniz. Ben de bu kış arka lambalarda buğulanma farketmiştim. Şimdi evden çıkmadığım için gösteremedim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aatakan View Post
              Bir konuda fikir alabilir miyim? Son zamanlarda aracımı yıkattıktan sonra stoplarımda buğu oluyor. İceri su girişi yok. Sebebi nedir? Değişmesi gerekiyor mu?
              Bence değişmesine gerek yok, hatta kendiniz bile halledebilirsiniz. Farı söküp içini kurutun, sonra güzel bir şekilde macun silikon yapın.

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post

Bence değişmesine gerek yok, hatta kendiniz bile halledebilirsiniz. Farı söküp içini kurutun, sonra güzel bir şekilde macun silikon yapın.
                  Bilgi için teekkür ederim???? şimdilik dokunmadım. Kısa dogru sanırım ele alacagım

Yorum

İşleniyor...
                  X