Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6t insignia aşırı çekiş kaybı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6t insignia aşırı çekiş kaybı

Merhaba,
    2010 insignia 1,6 t cosmo sahibiyim aracım soğuk motorda iyi çekiyor devir çevirebiliyor az bişe ısınınca hararet 90 gelince 2. viteste 6 bin deviri 3. viteste 5500 4 ten sonra 4500 devirden sonra çeviremiyor max hız 180 190 üstüne çıkamıyor nedeni ne olabilir benzindede lpg de de aynı problem var cihaza bağlanınca sadece yakıt karışımı hatası veriyor subaptan olabilir mi baskı çok iyi değil ama kaçırmıyor turbodanda garip ses felan gelmiyor bi çözemedik gitti yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim

Katalizör ne durumda?

Yorum

düzgün usta yok hocam servise gidicem galiba katalizör hiç baktırmadım az önce ateşleme bobini buji değişimi yapılması gerek dedi usta yaptırdık yine aynı :S internette hızlanma videolara bakıyorum 0-200 ortalama 35 sn çıkıyor hesapladım tam 37 sn de 150 oda can çekişe çekişe 186 dan sonra gitmiyor zaten başka bi yerde subap dendi subaptan kaynaklı olabilir mi ?

Yorum

Bobin ve buji için araçta hızlanmaya kalktığınızda kesilme, tekleyerek hızlanma olması lazım. İnşallah sağlam buji ve bobinler yerine yan sanayi sıkıntı veren ekipmanlar takılmamıştır..
        Soğuk motor kompresyon testi yaptırın. Aracın baskı balatası iyi değilse de bu dediğiniz sorunlar olabilir.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

yorum için tşk ederim baskı iyi sayılmaz ama kaçırma hiç olmuyor şimdi bi emisyon testi yaptırdım yüksek çıkmadı katalitik konvertör söktürücem oda olmazsa büyük ihtimalle baskıyıda değişeceğim :S araba çok geç devirleniyor 1.viteste zorlayıp devam edince yine gidiyor ama mesela 2. vites 2000 devirden 6 bine gelmesi hiç yoktan 20 sn abartı değil ciddi :S çok can sıkıcı bir olay

Yorum

İşleniyor...
          X