Bir BMW 116 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Aracımı satıp büyük bir araca geçmeyi düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine 2013 2014 cosmo paketli bir insignia almayı düşünüyorum. Forumun bu konuda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Tüm forum halkının 2020 senesi gönüllerindeki gibi geçmesini dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eskişehir den Selam
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: nogayhan View PostBir BMW 116 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Aracımı satıp büyük bir araca geçmeyi düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine 2013 2014 cosmo paketli bir insignia almayı düşünüyorum. Forumun bu konuda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Tüm forum halkının 2020 senesi gönüllerindeki gibi geçmesini dilerim.2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post
Hoşgeldiniz... Hemşeriyiz bu arada Benim de 2013 makyajlı cosmo aracım var. Araç hakkında merak ettikleriniz ve almadan önce bilgi ve tecrübe sahibi olmak açısından incelemek, kullanmak isterseniz yardımcı olurum her konuda.
Hayırlı Günler.
Yorum
Yorum