Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eskişehir den Selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eskişehir den Selam

Bir BMW 116 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Aracımı satıp büyük bir araca geçmeyi düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine 2013 2014 cosmo paketli bir insignia almayı düşünüyorum. Forumun bu konuda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Tüm forum halkının 2020 senesi gönüllerindeki gibi geçmesini dilerim.

Hoş geldiniz, keyifli forumlar
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Foruma hoşgeldiniz.
        Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz..

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nogayhan View Post
                  Bir BMW 116 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Aracımı satıp büyük bir araca geçmeyi düşünüyorum. Yakın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine 2013 2014 cosmo paketli bir insignia almayı düşünüyorum. Forumun bu konuda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Tüm forum halkının 2020 senesi gönüllerindeki gibi geçmesini dilerim.
                  Hoşgeldiniz... Hemşeriyiz bu arada Benim de 2013 makyajlı cosmo aracım var. Araç hakkında merak ettikleriniz ve almadan önce bilgi ve tecrübe sahibi olmak açısından incelemek, kullanmak isterseniz yardımcı olurum her konuda.
                  2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Beni burada karşılayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hemşerim sana özelden yazdım görüşmek isrerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post

Hoşgeldiniz... Hemşeriyiz bu arada Benim de 2013 makyajlı cosmo aracım var. Araç hakkında merak ettikleriniz ve almadan önce bilgi ve tecrübe sahibi olmak açısından incelemek, kullanmak isterseniz yardımcı olurum her konuda.
                      İnsignia team kardeşliğine yakışır bir davranış. Tebrik ederim
                      Hayırlı Günler.

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf View Post

İnsignia team kardeşliğine yakışır bir davranış. Tebrik ederim
                          Hayırlı Günler.
                          Çok teşekkür ederim.. Hayırlı günler
                          2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

İşleniyor...
                          X