Cümleten selamlar.öncelikle forumdaki herkese yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.İsmim Kazım.ilk etapta bütçesel sorunlar ve ayağımı yerden kessin yeter mantığıyla alıp halen kullanıyor olduğum emektar cliomu satıp yeni bir araç arayışına girdikten sonra bu forumu görüp,zaten beğeniyor olduğum insignia hakkında daha detaylı bilgi bulacağıma inanıp hemen üye oldum.forumu hevesle inceleyip birşeyler öğrenme ve insignianın detayları hakkında alabileceğim kadar bilgi alma gayretindeyim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var.Araçlar hakkında çok bilgim yok.hatta hiç bilgim yok desem yeridir.Tamamen olaylara fransızım yani.Bu yüzden piyasadaki aç kurt misali dolaşan esnaflar için adeta savunmazız bir av gibi hissediyorum kendimi.Dizel mi benzinli mi , 1.4 mü 1.6 mı,cosmo paket mi yoksa diğer paketler mi gibisinden kafamda çok fazla soru işaretleri var.Bütçem doğrultusunda beni en doğru insignia aracına yönlendirecek tecrübenize gerçekten ihtiyacım var.yardımcı olabilecek arkadaşlar kardeşler ve abileri bekliyor olacağım.Selametle
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opelci adayı olarak merhabalar
Collapse
X
-
hoşgeldiniz, öncelikle bütçe aralığınız nedir? ortalama yılda kaç km yaparsınız? bir araçtan öncelikli beklentiniz nedir? gibi sorulara yanıt verebilirseniz doğru model ve donanım araca yönlendirmek daha kolay olacaktır.Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Posthoşgeldiniz, öncelikle bütçe aralığınız nedir? ortalama yılda kaç km yaparsınız? bir araçtan öncelikli beklentiniz nedir? gibi sorulara yanıt verebilirseniz doğru model ve donanım araca yönlendirmek daha kolay olacaktır.
Yorum
Yorum