Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kıbrıs’tan merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kıbrıs’tan merhabalar

Merhabalar insignia ailesi. Yaklaşık 1 ay önce 1.6 sidi turbo (manuel) aracımı almış bulunmaktayım. İsmim Samet, Askeri personel olduğum için şu anda kıbrıs’tayım. Önceki aracımda Alfa Romeo 156 idi ve çok memnundum. İnsignia da gerçekten mükemmel bir araç her park ettiğimde arkama bakıyorum öncelikle bu aracı kullanan arkadaşlardan bir yardım istiyorum internetten filtre seti alacağım, polen ve hava filtresi 1.6 180 lik araç ile aynı fakat yağ filtresi ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler

Hoş geldiniz. Çok güzel bir araç almışsınız Manuel SIDI candır cool

Malesef hiç bakım alışverişi yapmadım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz,

Askeri personel olarak "şuan" Kıbrıs'dayım derken, 2 yıllık görev muhabbeti mi?
        Ben de askerliğimi Girne orduevinde yaptım.
        InsigniaTEAM

Yorum

Evet 2 yıllık görev için buradayım Ağustos ayında tayin olucam nasipse. Bende girneye yakın sayılırım Değirmenlikte oturuyorum. Güzel yerde askerlik yapmışsınız????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sametunver134 View Post
            Merhabalar insignia ailesi. Yaklaşık 1 ay önce 1.6 sidi turbo (manuel) aracımı almış bulunmaktayım. İsmim Samet, Askeri personel olduğum için şu anda kıbrıs’tayım. Önceki aracımda Alfa Romeo 156 idi ve çok memnundum. İnsignia da gerçekten mükemmel bir araç her park ettiğimde arkama bakıyorum öncelikle bu aracı kullanan arkadaşlardan bir yardım istiyorum internetten filtre seti alacağım, polen ve hava filtresi 1.6 180 lik araç ile aynı fakat yağ filtresi ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler
            Hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post

Hoşgeldiniz
              Hoşbulduk sağolun.

Yorum

Hoşgeldiniz, Ben aracımda Mann filter kullanıyorum. Mann filtrer web sayfasına girdiğinizde aracınız marka model motor tipini seçerek uygun filtre grubunu listeliyor. Bilginize

Yorum

Hoş geldiniz

Yorum

İşleniyor...
                  X