şuanda passat kullanıcısıyım aracımı değiştirip insiğnia almak istiyorum 2011 1.6t 180 hp ama kronik arızalarının fazla oldugunu söylüyorlar iyice kafam karıştı ve siz degerli üyelerden coğunuz insignia kullanıcısınız en doğru bilginin burada alacagımı düşünerek yazdım cevaplarınız bir insignia kullanıcısı olarak benim için çok önemli şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsiğnia almayı düşünüyorum
Collapse
X
-
14 ay önce sizle aynı durumda idim. D segment bir araç arayışında idim. 1,6t cosmo donanımlı bir insignia aldım. Kronik bir sorun olduğunu duymadım, başımada gelmedi. Her aracın çıkarabileceği çözülebiilecek sorunlar dışında yaşadığım birşey yok. Alacağınız araçdan eminseniz gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
-
Kronik sorunu var diyen kişilere sorun size kesin farklı bir araç önereceklerdir ve ilginç bir şekilde de ya o araçtan kullanıyorlardır ya da satıyorlardır. Zamanında Bostancı Sanayii'de çok sordum, adam bana Opel yaramaz Toyota al abi diyor sonra da ne tesadüf ise ben de Toyotamı satmayı düşünüyordum gel sana bunu verelim diyor :-))
Sağın solun kafa karıştırıcı laflarına inanmayın, alacağınız araç temiz ve bakımlı ise hiçbir sorun olmaz. Bakımını zamanında yaptırırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.
Yorum
-
9 yaşında araç alırken aracın sorunlu olup olmadığından çok araç sahibine bakmak gerekir. Aracın bakımları zamanında/kilometresinde yapılmış mı, ağır bakımda değişmesi gereken triger, buji gibi komponentler değiştirilmiş mi vb gibi. İtina ile bakılmış itina ile binilmiş arabadan zarar gelmez. Ama markası modeli ne olursa olsun10 farklı kullanıcı değiştirilmiş bakımı aksatılmış, elektronik aksamda çalışmayan fonksiyonları olan araçtan kaçınmak gerekir.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise olsun diyelim.3 sene sporttourer model kullandım.Şu anda ww cc aracım var.Opel aracımı da 3 yaşında almıştım 6 yaşında sattım fabrika kokusu hala duruyordu.Hiçbir masraf yapmadan tüm özellikleri çalışarak sattım. CC aracımı da 4 yaşında aldım.Tüm tuşlarında kırık deformasyon var.1 yaşında iken dgs kavrama garantiden değişmiş.2 yaşında su devirdaim pompası değişmiş.Bende iken de hararet yaptı ve garanti süresi bitmesine 2 ay kala tekrar değişti.Ve bu yaşadıklarımla çevremdekilerin söylemleri hep tezattı.Komşum japon araç parçaları satıyor.O ise alman modellerine giydiriyor.Al honda 10 yıl arkana bakma diyor.Bu kadar detaya girmemin sebebi kullanılmış araçların yaşı gençken bile hor kullanıldı ise deforme olabiliyor.Ayrıca ww'nin dsg si çok harika olmasına karşın bazı şanssız kullancıların başını ağrıtabiliyor. İnsigniada ender de olsa bazı problem yaşayanlar olmuş olabilir.Ama oransal olarak bakıldığında diğer araçlardan çok dah düşüktür.Ayrıca ekstraları ile değerlendirip ww grubu ile karşılaştırırsanız f/p aracı olduğunu göreceksiniz.9 yaşında düşündüğünüz bir araç için bizler ne kadar yorum yaparsak yapalım kısmet işi.Umarım aracını sevmiş birine denk gelirsiniz.Pozitif tarafını arkadaşlar söyledi söyleyecektir.Ben ağırlık şehiriçinde kullanıyorum ve 1.2 vites performansı çok önemli.Maalesef araçların ağırlığından dolayı ben 0-50 de memnun kalmamıştım. sprint booster alarak çözdüm.Bütçenizi zorlayıp biraz daha yüksek model almanızı tavsiye ederim.Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T 2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan
Yorum
-
Şuna inanın ki; Passat ne kadar sorunsuzsa, İnsignia da o kadar sorunsuzdur. Önemli olan aracın temiz kullanılmış olması. Kullandığınız aracı tanıdıktan sonra kronik arıza sözleri sizin için yalan olacaktır. Kronik arıza; araçlarını tanımayan insanların uydurduğu masal geliyor bana. Ülkemizde ön yargıları yıkmak gerçekten zor. Bence gönlünüzden geçiyorsa, araçta hoşunuza gittiyse hiç düşünmeden alın.
Yorum
Yorum