Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bursa'dan selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bursa'dan selamlar

Bursa'dan herkese merhaba. İsmim Levent.
    ben 14-15 yaşındayken ailemizin Vectra arabası vardı. Tüm Opel deneyimim bundan ibaret.

Geçen hafta ilk arabam olan b segmenti Mitsubishi aracımı sattım ve gözümü makyajlı cosmolara diktim. Umarım en kısa zamanda deneyimlerimi de sizle paylaşmak kısmet olur.

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
      Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
      Tesekkur ederim. Bu arada admin olduğunuz için size soru yoneltiyorum. Forum kültürüm çok fazla yok. Acaba takip ettiğim bir gönderiye mesaj geldiğinde mail gibi yollarla bildirim alma şansım var mı? Varsa nereden ayarlayabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler ☺

Yorum

SoulDemon selamlar
        Her konunun başında sağ üst tarafta takip et Butonuna basarsanız o konu hakkında biri birşey yazarsa size bildirim mesajı olarak forumdan hatırlatma gelecektir Formun en üst satırının sağ tarafında Mesajlar diye kısımda okumadıuğınız ve sizin takip ettiğiniz mesajın sayısı çıkacaktır siz okudukça sayı azalacaktır.

Not Bu Mesaj size hatırlatma olarak gelecektir mesaj içinde sizin kullanıcı adınızı girdiğim için mesaj kısmında 1 yazacaktır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Onu gördüm de mesaj geldiğinde mail atan bir sistem arayisim vardı sanırım öyle birşey yok. Teşekkür ederim yine de

Yorum

İşleniyor...
          X