Herkese Merhabalar,
Formda tanışma kısmının kısa geçildiği ifade edilmekte. Bu nedenle ben biraz değineceğim.
Mesleğim: Araştırma Görevlisiyim (İÜC)
Aracım: 2010 1.6T 180hp (83 bin km)
Ad: Yasin
Öğrencilik yıllarım itibarıyla insignia dikkatimi çekmiştir. Şükürler olsun Perşembe günü almak nasip oldu. Ve bugünde İstanbuldan Ankaraya geldim. Araç uzun yolda çok daha keyifliymiş.
Hepimiz için kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Öncelikle aracımın Debriyaj balatası ve kayışında problem var. Birde motordan ıslık sesini andıran bir ses gelmekte. Bunların dışında park sensörü arızası ve far yıkama kapağı düşmüş durumda.
Bunları kabul ederek aldım. Umarım hata yapmamışımdır.
Sizden ricam Avcılar veya Beylikdüzü tarafında bahsettiğim arızaları gösterebileceğim ehil ustalar var mı?
İlk tercihim özel servislerden yana olacaktır.
Özellikle park sensörü acilen yaptırılmalı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!
Formda tanışma kısmının kısa geçildiği ifade edilmekte. Bu nedenle ben biraz değineceğim.
Mesleğim: Araştırma Görevlisiyim (İÜC)
Aracım: 2010 1.6T 180hp (83 bin km)
Ad: Yasin
Öğrencilik yıllarım itibarıyla insignia dikkatimi çekmiştir. Şükürler olsun Perşembe günü almak nasip oldu. Ve bugünde İstanbuldan Ankaraya geldim. Araç uzun yolda çok daha keyifliymiş.
Hepimiz için kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Öncelikle aracımın Debriyaj balatası ve kayışında problem var. Birde motordan ıslık sesini andıran bir ses gelmekte. Bunların dışında park sensörü arızası ve far yıkama kapağı düşmüş durumda.
Bunları kabul ederek aldım. Umarım hata yapmamışımdır.
Sizden ricam Avcılar veya Beylikdüzü tarafında bahsettiğim arızaları gösterebileceğim ehil ustalar var mı?
İlk tercihim özel servislerden yana olacaktır.
Özellikle park sensörü acilen yaptırılmalı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!
Yorum