Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanışma

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta uzun süredir aradığım arabayı buldum ve 2017 Opel insignia cdti 1.6 aldım.
    87 İzmir doğumluyum. Izmir ' de büyüdüm.2013 yılından beri iş durumumdan dolayı İstanbulda yaşıyorum.
    Gebzede bir bankanın IT ' sinde çalışıyorum. Bilgisayar mühendisiyim. Yeni evli sayılırım 1 yıl oldu
    Bu ailenin bir üyesi olduğum için mutluyum. Herkese merhaba demek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.

Hoş geldin aramıza, aracın hayırlı olsun, keyifli paylaşımlar
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz
      Keyifli paylaşımlar
      ​​​​​

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Grindan View Post
        Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta uzun süredir aradığım arabayı buldum ve 2017 Opel insignia cdti 1.6 aldım.
        87 İzmir doğumluyum. Izmir ' de büyüdüm.2013 yılından beri iş durumumdan dolayı İstanbulda yaşıyorum.
        Gebzede bir bankanın IT ' sinde çalışıyorum. Bilgisayar mühendisiyim. Yeni evli sayılırım 1 yıl oldu
        Bu ailenin bir üyesi olduğum için mutluyum. Herkese merhaba demek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.
        Tekrar hoş geldiniz hemşehrim. Hemşehrim dedim, çünkü ben de Gebze'de çalışıyor-yaşıyorum.
        Bankaların Gebze şubelerinin hemen hepsi beni de çalıştığım şirketi de ya tanırlar, ya işitmiştirler.

Yukarıdaki bağlantıdan, Kocaeli Üye Listesi'ne erişebilir,arzu ederseniz oraya kayıt bilgisi bırakıp
        Kocaeli Grubu'nun muhtemel tanışma buluşmasına da katılabilirsiniz.

Yorum

welcomewelcome
          insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
          honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

hoş geldiniz. hayırlı olsun yeni aracınız...

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Hoş geldiniz

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar. Hoşbuldum.

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Tekrar hoş geldiniz hemşehrim. Hemşehrim dedim, çünkü ben de Gebze'de çalışıyor-yaşıyorum.
                    Bankaların Gebze şubelerinin hemen hepsi beni de çalıştığım şirketi de ya tanırlar, ya işitmiştirler.

Yukarıdaki bağlantıdan, Kocaeli Üye Listesi'ne erişebilir,arzu ederseniz oraya kayıt bilgisi bırakıp
                    Kocaeli Grubu'nun muhtemel tanışma buluşmasına da katılabilirsiniz.
                    Şaman Türksoy Gebze ' de yaşamadığımdan dolayı pek buluşmalara gelebileceğimi zannetmiyorum.
                    Istanbul ' da oturduğumdan ve yakıt ücretinden dolayı araba ile gidip gelmeyi pek tercih etmiyorum.
                    Bu sebeple sabah erken servisle gelip akşam üstü direk servisle dönüyorum pek Gebze ' de zaman geçirmiyorum.
                    Ama yine de teklifin için çok teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                    X