Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba herkese, yeni üye olarak tanışma başlığı açmak adettendir herhalde. 42 yaşındayım evli ve bir kız babasıyım.
    henüz İnsignia kullanıcısı değilim ama çok yakında olacak inşallah
    Aracını satmayı düşünen varsa ya da baktığım ilanlarla ilgili yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler

Hoş geldiniz... Gönlünüzce olması dileğiyle.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Hoşbulduk teşekkürler
      almak istediğim araç 2015 ve üstü 1.6 Cdti cosmo adaptif hız sabitleyicili ve mümkünse flex ride özellikli
      bütçe olarak 120bin civari bakıyorum aşağıdaki ilanı gördüm bugün tecrübeli kullanıcıların yorumlarını bekliyorum

Yorum

Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz. İnşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz. Göndermiş olduğunuz araç epey dolu özel bir araç. Temizse ve fiyatı size uyuyorsa bakın derim.
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoş geldiniz...

Yorum

hoş geldiniz , dolu bir araç güzel .

Yorum

Aramıza welcome

Baktığınız araç güzel,oldukça da dolu, ancak üç parça boya ve 83 bin km için fiyat çok yüksek.

Yorum

welcome keyifli paylaşımlar
                    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                      Aramıza welcome

Baktığınız araç güzel,oldukça da dolu, ancak üç parça boya ve 83 bin km için fiyat çok yüksek.
                      Evet maalesef fiyatlar hep yüksek ama bilgilerin doğruluğundan emin olsam fiyata çok fazla takılmam
                      Bu arada bu aracı sormak için bugün aradığımda satıldığını söylediler????
                      şimdi aynısını İstanbul’da gördüm fakat çok kaza kaydı var ve değişen parça kaydı vs yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Osman çayır View Post

Evet maalesef fiyatlar hep yüksek ama bilgilerin doğruluğundan emin olsam fiyata çok fazla takılmam
                        Bu arada bu aracı sormak için bugün aradığımda satıldığını söylediler????
                        şimdi aynısını İstanbul’da gördüm fakat çok kaza kaydı var ve değişen parça kaydı vs yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...33176412/detay
                        Çok temiz yazmış adam , 7 tane çarpışma kaydı var, bu nasıl iş arkadaş yaaaihihi

Yorum

Nihayet bir insignia kullanıcısı olarak ilk değerlendirmelerimi yazıyorum ????
                          10 gün önce 2016 1.6 cdti cosmo çevre görüş 2 paketli mahogany kahverengi aracımı aldım ve 2500km civarında yol yaptım.
                          daha önce d sınıfı araç sahibi olmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama kesinlikle konforlu ama daha da fazla güven veren bir araç.
                          yol tutuşu çok iyi sürüşü çok keyifli özellikle de en fazla merak ettiğim acc kesinlikle çok başarılı.
                          yolumu insignia ile kesiştiren özellik acc olmuştu ve iyi ki almışım dedirtiyor, özellikle yoğun ama akıcı trafikte müthiş konfor ve keyif veriyor, fren ve gaz tepkileri az da olsa sert ancak kesinlikle çok başarılı ve yakıt tüketimi de gayet iyi.
                          yıllık 40bin km ye yakın uzun yol yapan biri olarak daha ne isterim ki, gerçi bu arabayla çok daha fazla km olabilir çünkü insan her fırsatta yola çıkmak istiyor ????
                          şimdilik ilk izlenimlerim bunlar zamanla olumlu olumsuz yorum paylaşmaya devam etmek üzere herkese arızasız ve kazasız günler dilerim

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler
                              hemen acc konusunda kafama takılan ilk şeyi sormak isterim
                              acc fren yaparken bazen garip bir ses geliyor ABS den böyle bir ses gelmesi mümkün müdür neden bazen geliyor da çoğu zaman sessizce fren yapıyor anlayamadım bu normal midir?

Yorum

İşleniyor...
                              X