Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni üye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni üye

Arkadaşlar bende bir İnsignia kullanıcısı oldum (2009 Cosmo)...Herkeze Mersinden selamlar...Bu arada, afl ile ilgili bilgi sahibi olan bir arkadaşa ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

Hoş geldiniz. Afl ile ilgili gerekli bilgiler önceki konularda mevcut. Cevabını bulamadığınız bir husus var ise buradan yardımcı olmaya çalışırız.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

önceki konuları inceledim ama benim sorunla ilgili bilgi bulamadım...araç çalıştığında afl aktif ancak sağ far yaklaşık 20-30 saniye sonra sönüyor ve afl servis gerekli uyarısı veriyor... servise gittim ama doyurucu bir bilgi alamayınca bişey yaptırmadım. yani farın biri çalışıyor diğeri kısa süre sonra kapanıyor...

Yorum

hoş bulduk bu arada...)

Yorum

Bahsettiğiniz sorunun bir çok sebebi olabilir. Ampul sıkıntılı olsa ilk seferinde yanmayacağını zannediyorum. Far beyni denilen modülün aşırı ısınma sebebi ile kendini kapatma durumu olabileceği gibi, öncesinde "uyduruk" tamirat var ise akım düzensizliği olmuş da olabilir. Öncelikle kablo bağlantılarının düzgün olup olmadığına, şayet sonradan yapılan bir tamirat var ise düzgün yapılıp yapılmadığını iyi bir elektrikçi vasıtası ile kontrol ediniz.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

teşekkür ederim... beyinler yer değiştirilip denenmiş ve sıkıntının beyinde olmadığı anlaşılıyo... bi elektrikçide aynı sizin dediğiniz gibi tesisat sıkıntısı olabilir demişti.hafta sonu bir baktırıcam. umarım far değişimi falan gerekmez, tedirgin oluyorum.

Yorum

Aramıza welcome
              Far ampulü ömrünü tamamlamış anlaşılan,ilginç olan ise servisin bu kolay teşhisi
              koyamamış olması, siz yetkili servise mi gittiniz,yoksa sanayide elektrikçiye mi?

Yorum

hoş buldum...ikisinede gittim..yetkili servis beyinde yada yükseklik sensöründen olabilir ama bilemeyiz, kapora verin parça getirip deneyelim dedi... bende baktırmadım net bişey söylemedikleri için...ampuldenmidir gerçekten tecrübeyle sabit mi..bu kadar basitse sevinecem olaya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asng View Post
                  hoş buldum...ikisinede gittim..yetkili servis beyinde yada yükseklik sensöründen olabilir ama bilemeyiz, kapora verin parça getirip deneyelim dedi... bende baktırmadım net bişey söylemedikleri için...ampuldenmidir gerçekten tecrübeyle sabit mi..bu kadar basitse sevinecem olaya...
                  Auto konumda sürme farı, normal aç bakalım. Öyle olunca bende sönmüyordu.

Yorum

yok normal konumda da aynı.... hatta gündüz aracı çalıştırdığımda bile far açılmadan aynı şekilde uyarı veriyor. çalıştıktan 20-30 sn. sonra...

Yorum

Beyinleri yer değiştirdik sağlam diyorsunuz, o zaman seviye sensörü denemek zorundasınız.
                      Ne kadar istiyorlar sensör için?

Yorum

850 dediler ama dışarıdan bi elektrik çi biyerde kısa devre olabilir dedi bu bana daha mantıklı geldi. Kısa devre olunca sistem elektriği kesiyor...

Yorum

Hoş geldiniz, geçmiş olsun, umarım sıkıntıyı kısa zamanda bulursunuz
                          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

hoş buldum.. umarım çözebilirim... çözersem sonucu burdan paylaşırım...

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X