Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil Destek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil Destek

Değerli İnsignia Ailesi tekrar merhaba.

Yaklaşık 2 hafta önce üye ailenin bir üyesi olmuştum.

Bu gün bir araca pazarlık yaptık anlaştık çok şükür. Linki aşağıda paylaşacağım.

Sizlerden rica aracı gösterebileceğim usta ve eksper tavsiyesinde bulunmanız.

Araç Beylikdüzü/İSTANBUL da, bu bölgeye yakın tavsiye edebileceğin yerler varsa yardımcı olabilir misiniz.

Yakın zamanda bir arkadışma oto rapor firmasından ekspertiz yaptırıp araç aldık. Biraz fiyatlı gibi olsa da epey detaylıca incelediler.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
      Yakın zamanda bir arkadışma oto rapor firmasından ekspertiz yaptırıp araç aldık. Biraz fiyatlı gibi olsa da epey detaylıca incelediler.
      Merhaba,

Bu firma motorda arıza var ise tespit edebiliyor mu ?

Biraz önce Erdemir Opel servisiyle görüştüm sadece motur'a bakıp bilgi vermek için 350 TL istediler.

Fiyatlar böyle olunca ürküyoruz

Yorum

Test yapılırken aracın beynide kontrol ediliyor eğer arıza yoksa temiz raporu çıkar aa şu demek değildir aracın motoru %100 sorunsuz siz aracı alırsınız 10 gün sonra motorda mekanik arıza çıkabilir testi yapan kişi hem test cihazları ile testi yapıp hemde tecrübesi ile motorun çalışmasından sesisinden size yorum yapabilir .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ya Allah Bismillah diyin...Götürün expere sokun....
          Hep öyle yaptım...Şimdilik sorun yaşamadım....

Yorum

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
            Şöyle bir durum oldu. Aracı biraz kullandım ve birinci vites de iken vites kolunda tepkiler hissettim özellikle kalkış esnasında. Bu durum diğer vites geçişlerinde olmadı. Araç sahibi bu arabaların hepsi birinci vitese bu şekilde yapar diyor. Bu doğru mu?
            Diğer durum ise motora Baktığımızda hafif yağ gözükmekte idi. Bu durum içinde araç sahibi motor terleme yapmakta ustam gösterdim ÖneMsiZ dediği için öyle kaldı demekte.
            işin aslı expere gitmeden bahsettiğim şeyler normal mi? Müsait olanlar acil yardımda bulabilirse çok sevinirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ysn 01 View Post
              Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
              Şöyle bir durum oldu. Aracı biraz kullandım ve birinci vites de iken vites kolunda tepkiler hissettim özellikle kalkış esnasında. Bu durum diğer vites geçişlerinde olmadı. Araç sahibi bu arabaların hepsi birinci vitese bu şekilde yapar diyor. Bu doğru mu?
              Diğer durum ise motora Baktığımızda hafif yağ gözükmekte idi. Bu durum içinde araç sahibi motor terleme yapmakta ustam gösterdim ÖneMsiZ dediği için öyle kaldı demekte.
              işin aslı expere gitmeden bahsettiğim şeyler normal mi? Müsait olanlar acil yardımda bulabilirse çok sevinirim
              Dostum benim bildiğim experslerin hiç biri bu tür sorulara cevap vermiyor. 2.el araba işi tamamen şans.

Yorum

Tecrübeli arkadaşların tavsiyesi için teşekkür ederim.
                Araçtan vazgeçtik daha temiz bir araca bakacağız inşallah

Yorum

İşleniyor...
                X