Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 t almak istiyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 t almak istiyorum

ismim gokhan.iyi gunler kolay gelsin arkadaslar.bende insignia almak icin bilgi alisverisi amacli uye oldum İnsallah aracida almak nasip olur ????

Hoşgeldiniz. Gönlünüze göre bulursunuz inşallah
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome keyifli paylaşımlar
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karaca71 View Post
        ismim gokhan.iyi gunler kolay gelsin arkadaslar.bende insignia almak icin bilgi alisverisi amacli uye oldum İnsallah aracida almak nasip olur ????
        Hoşgeldiniz. Kasım-Aralık gibi benim makinayı satacağım. O zamana kadar kafanıza uyan bir makine bulamazsanız beni arayın.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

tesekkur ederim ins.satarsam gorusuruz :-)

Yorum

Merhaba,

Aşağıda ilanını vereceğim araç benim eski aracım, ben ilk sahibinden aldım, çok temiz ve itinayla kullanılmış bir araç emin olabilirsiniz.
            Yanına gittiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız. Aracımı Uz.Çvş bir arkadaşa verdim, o da bir ev alacağından satışa koymuş,
            LPG sistemine çok özendim ve sorunsuz hala biniyor.
            Havuzlu paspası var,
            LPG sini, bagaj havuzunu, lastiklerini, koltuk kılıflarını ben aldım.
            Pişman etmez, değerini bilen bir arkadaşa nasip olur inşallah.

Yorum

İşleniyor...
            X