Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6T 180 beygir.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6T 180 beygir.

Merhabalar Değerli insignia ailesi.
    Kabul ederseniz bende ailenin bir parçası olmak istiyorum.
    Uzun zamandır formdaki paylaşımları incelemekteyim, anladığım kadarıyla doğru yönlenrmelerin ve yardımcı olma içgüdüsünün bol olduğu bir topluluk. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ederim.

Konuya gelecek olursak

Bende İnsignia almak ve bahsedilen zevkli kullanımı deneyimlemek istiyorum.

şuana 2006 model 1.3 lpg li Mazda 2 kullanıyorum. Kısmet olursa bu araçımı satıp 75 bin bandında insignia almak istiyorum. Sonra lpg taktırıcağım.
    Rica etsem yardım ve yönlendirme de bulanabilirmisiniz.

Link teki araç için nedersiniz ?

Pardon yanlış oldu kullanmakta olduğum aracım
    2009 model

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome keyifli forumlar, araçla ilgili şahsi düşüncem sadece, arkadaşın sonradan taktırmış olduğu multimedya ekranı çok emanet durmuş
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Teşekkür ederim Mehmet Bey.

İnsignia için biraz daha araştırma yapma düşüncesindeyim.

Öncelikle;

1) Km si 90 bini geçmemiş 1.6T 180 beygir Benzinli modeli tercih edip Candan Mühendislikte Lavota Marka Lpg taktırmayı düşünüyorum. Bakacağım araçlar ana hat olarak bu kriterde olacak sizler ne düşünürsünüz ?
          2) İçi Bej renk olsa daha hoş olacak
          3) Ön ve Arka park Sensörü mutlaka olmalı
          4) Joistik olmalı mı ? emin değilim.
          5) Anladığım kadarıyla Cosmo paketler donanım olarak farklılık gösteriyor gibi. ( Bakacağım araçta AFL far sistemi, Katlanır Aynalar, Hafızalı Koltuk ve Direksiyon olsa iyi olur düşüncesindeyim)

Sizce bu kriterler makul mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ysn 01 View Post

İnsignia için biraz daha araştırma yapma düşüncesindeyim.

Öncelikle;

1) Km si 90 bini geçmemiş 1.6T 180 beygir Benzinli modeli tercih edip Candan Mühendislikte Lavota Marka Lpg taktırmayı düşünüyorum. Bakacağım araçlar ana hat olarak bu kriterde olacak sizler ne düşünürsünüz ?
            2) İçi Bej renk olsa daha hoş olacak
            3) Ön ve Arka park Sensörü mutlaka olmalı
            4) Joistik olmalı mı ? emin değilim.
            5) Anladığım kadarıyla Cosmo paketler donanım olarak farklılık gösteriyor gibi. ( Bakacağım araçta AFL far sistemi, Katlanır Aynalar, Hafızalı Koltuk ve Direksiyon olsa iyi olur düşüncesindeyim)

Sizce bu kriterler makul mu ?

Yasin bey;
            1-Kendi aracım 2011 model 1.6 T 180 bg olandan, 5000 km önce Candan da LPG montajı yaptırdım sonrasında Candanın çaprazında olan nalbantoglu na AFR ayarı yaptırdım, sorunsuz biniyorum, önceki insigniama da LPG montajını yaptırıp 17000 km binip sonrasında sattım. Lovato iyi markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
            2-kendi aracımda bej rengi, daha şık gösterdiği düşüncesindeyim
            3- Cosmo paketlerde standarttır.
            4- Araçta orjinal ekran(DVD800) var ise joystick olması gerekir. bazıları oem ekranlara da takabiliyor.
            5-Cosmoda bu saydıklarınız standart, sadece OPEL de hafızalı direksiyon yok diye biliyorum. onun haricinde cosmo donanıma ek olarak; DVD800, sunroof, flexride sürüş modları, tam deri koltuklar, 19" jantlar, ön koltuklar ısıtma ve şöför koltuğu soğutma opsiyonel olabiliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post

Yasin bey;
              1-Kendi aracım 2011 model 1.6 T 180 bg olandan, 5000 km önce Candan da LPG montajı yaptırdım sonrasında Candanın çaprazında olan nalbantoglu na AFR ayarı yaptırdım, sorunsuz biniyorum, önceki insigniama da LPG montajını yaptırıp 17000 km binip sonrasında sattım. Lovato iyi markadır sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
              2-kendi aracımda bej rengi, daha şık gösterdiği düşüncesindeyim
              3- Cosmo paketlerde standarttır.
              4- Araçta orjinal ekran(DVD800) var ise joystick olması gerekir. bazıları oem ekranlara da takabiliyor.
              5-Cosmoda bu saydıklarınız standart, sadece OPEL de hafızalı direksiyon yok diye biliyorum. onun haricinde cosmo donanıma ek olarak; DVD800, sunroof, flexride sürüş modları, tam deri koltuklar, 19" jantlar, ön koltuklar ısıtma ve şöför koltuğu soğutma opsiyonel olabiliyor.

Mehmet Bey İlginiz ve bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.

Linkte bulunan araç için sonradan taktırmış olan multimedya ekranının çok emanet olduğunu ifade etmişsiniz.

1) Bu problem olabilir mi?
              2) Bu araç sizce alınabilir mi?
              3) Buradan sormak uygun olur mu bilemiyorum ama sizce ne kadar eder? Malum alıp Lpg takılacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ysn 01 View Post

Mehmet Bey İlginiz ve bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.

Linkte bulunan araç için sonradan taktırmış olan multimedya ekranının çok emanet olduğunu ifade etmişsiniz.

1) Bu problem olabilir mi?
                2) Bu araç sizce alınabilir mi?
                3) Buradan sormak uygun olur mu bilemiyorum ama sizce ne kadar eder? Malum alıp Lpg takılacak

Yasin bey,
                multimedya problem olmaz bu sadece benim düşüncem, araç temize benziyor, dedikleri haricinde birşey çıkmazsa alınabilir. Fiyat konusunda araç piyasası çok değiştiği için şu anda aracın ne kadar edeceği hakkında bilgi veremem, malum siteden kriterleri ekleyerek ortalama fiyatı görebilirsiniz.

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                  X