Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba dostlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba dostlar

2016 1.6 cdti ile aranıza katıldım . Tek sorunum android auto . 09.09.2016 trafiğe çıkışlı araç ama haziran öncesi üretim . Odak servis önce 500 alırız sonra olup olmayacağı kesin değil dedi . Komik ama gerçek

Hoşgeldiniz. Aracımı aldığımda bende bu konuya takıldım ancak deidğiniz gibi şeylerle karşılaşınca pes ettim. Gerekirse ileride android bir teyp alarak orjinalini kenara koyacağım. En azından verdiğim para karşılığında bir teybim daha olacak kullanılsın veya kullanılmasın. Yada bluetooth ile müzik dinleyip radyoda yeter diyeceğiz. Kocaman ekran boşboş duruyor

Yorum

Hoşgeldiniz. Yarın Android auto yükletme denemesinde bulunacağım. Buraya ve ana konuya yazarım sonucu. Keyifli forumlar.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun keyifli forumlar.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Android auto işi yalan. İstanbulda ben bulamadım. Şimdi Cevizlibağ Odak tayım 450+kdv alırız ve kesin yüklenmeyebilir ama parayı alırız dendi. O yüzden vazgeçtim.

Yorum

Başka yerlerden (Manisa demişlerdi sanırım) yaptırabilirsiniz belki yolunuz düşerse.

Yorum

Hoşgeldiniz
              keyifli paylaşımlar
              Aracınızda androidauto desteği var ise sorun çıkartan aslında Google çünkü androidauto desteğini Türkiye için açmadı ama telefonunuzun bölge ayarını ABD yaparsanız ve androidautoyu APK olarak indirirseniz telefonunuza yükleyebilirsiniz ve aracinizdaki androidautoyu kullanabilirsiniz.

​​​​​​

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                Hoşgeldiniz
                keyifli paylaşımlar
                Aracınızda androidauto desteği var ise sorun çıkartan aslında Google çünkü androidauto desteğini Türkiye için açmadı ama telefonunuzun bölge ayarını ABD yaparsanız ve androidautoyu APK olarak indirirseniz telefonunuza yükleyebilirsiniz ve aracinizdaki androidautoyu kullanabilirsiniz.

​​​​​​
                Sorun orada zaren AA desteği var ama program yüklemek gerek araca . Telefona yükledim gerekli programları . Apple a zahmetsiz destek var android e yok nedense .

Yorum

önceden ücretsiz atıyorlarmış yazılımı . PSA grubuna geçince para almaya başlamışlar .

Yorum

Aslında Google Asistan Türkiye için desteği yoktu ama açıldı aynı şekilde paralel olarak AndroidAutoda açılması lazım en kısa sürede açarlar diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                    X