2016 1.6 cdti ile aranıza katıldım . Tek sorunum android auto . 09.09.2016 trafiğe çıkışlı araç ama haziran öncesi üretim . Odak servis önce 500 alırız sonra olup olmayacağı kesin değil dedi . Komik ama gerçek
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba dostlar
Collapse
X
-
Hoşgeldiniz. Aracımı aldığımda bende bu konuya takıldım ancak deidğiniz gibi şeylerle karşılaşınca pes ettim. Gerekirse ileride android bir teyp alarak orjinalini kenara koyacağım. En azından verdiğim para karşılığında bir teybim daha olacak kullanılsın veya kullanılmasın. Yada bluetooth ile müzik dinleyip radyoda yeter diyeceğiz. Kocaman ekran boşboş duruyor
- Beğenmeler 1
-
Hoşgeldiniz
keyifli paylaşımlar
Aracınızda androidauto desteği var ise sorun çıkartan aslında Google çünkü androidauto desteğini Türkiye için açmadı ama telefonunuzun bölge ayarını ABD yaparsanız ve androidautoyu APK olarak indirirseniz telefonunuza yükleyebilirsiniz ve aracinizdaki androidautoyu kullanabilirsiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostHoşgeldiniz
keyifli paylaşımlar
Aracınızda androidauto desteği var ise sorun çıkartan aslında Google çünkü androidauto desteğini Türkiye için açmadı ama telefonunuzun bölge ayarını ABD yaparsanız ve androidautoyu APK olarak indirirseniz telefonunuza yükleyebilirsiniz ve aracinizdaki androidautoyu kullanabilirsiniz.
Yorum
Yorum