Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar

Merhaba üstatlar, 20 gün önce hiç araştırmadan 1.6 T edition elegance, landirenzo lpgli, 2011 model araç alarak Ankaradan aranıza katıldım.
    Son bir haftadır forumdan çıkmaz oldum
    Sabahları tekleyerek çalışma ve silkelenme sıkıntısından dolayı okumadığım başlık kalmadı neredeyse.
    Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
    Aracı almadan çelik sibop takılı olduğunu, buji ve bobinin (gm olup olmadığı meçhul tabiki) değiştiğini biliyorum ama gel gör ki ne map sensörü duydum hayatımda ne turbo arabaya bindim daha önce.
    Kısmetse cuma günü sibopları değiştiren ve üst kapağı düzgün takmayan usta yüzünden üst kapak contasındaki yağ kaçağını halletmeye gideceğim, bu arada map ve maf temizliği de yaptıracağım.
    İnşallah sağlıkla, ağız tadıyla binebiliriz insigniamıza.
    Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.

​​​​​

​​​

Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar, size tavsiyem LPG ile ilgili AFR ayarı yaptırın. aracınız LPGde de rahat nefes alır.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Teşekkürler, afr ayarını da yarın fırsat bulursam hallettririm inşallah.

Yorum

Hoşgeldiniz. Önceki konulara baktı iseniz epey fikir sahibi olmuş olduğunuzu düşünüyorum.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoşbulduk, teşekkür. Forumun çok faydası oldu sayenizde. İnşallah sıkıntısız bineriz araçlarımız.

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Gaz kelebeğini de temizletin

Yorum

Gaz kelebeği, map ve maf sensörleri temizlenip bir de afr ayarı şuanki tavsiyeler anladığım kadarıyla.
                  Desteğinize çok teşekkür ediyorum.

Yorum

Map ve maf sensörleri temizlendi, gaz kelebeği temizlendi. Hatta map sensörü sıfır sensörle denendi ama nafile. Bir afr ayarımız kaldı tavsiyelerden, onu da Ankara'da kime gideceğimi bilemedim. Bir de çok maliyetli bir iş midir bu afr ayarı? Kaça malolur, doğru usta kimdir?
                    ​​​

Yorum

Hoş geldiniz. Sıkıntı yaşamadığınız sürüşler dilerim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                        X