Merhaba üstatlar, 20 gün önce hiç araştırmadan 1.6 T edition elegance, landirenzo lpgli, 2011 model araç alarak Ankaradan aranıza katıldım.
Son bir haftadır forumdan çıkmaz oldum
Sabahları tekleyerek çalışma ve silkelenme sıkıntısından dolayı okumadığım başlık kalmadı neredeyse.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Aracı almadan çelik sibop takılı olduğunu, buji ve bobinin (gm olup olmadığı meçhul tabiki) değiştiğini biliyorum ama gel gör ki ne map sensörü duydum hayatımda ne turbo arabaya bindim daha önce.
Kısmetse cuma günü sibopları değiştiren ve üst kapağı düzgün takmayan usta yüzünden üst kapak contasındaki yağ kaçağını halletmeye gideceğim, bu arada map ve maf temizliği de yaptıracağım.
İnşallah sağlıkla, ağız tadıyla binebiliriz insigniamıza.
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.
Son bir haftadır forumdan çıkmaz oldum
Sabahları tekleyerek çalışma ve silkelenme sıkıntısından dolayı okumadığım başlık kalmadı neredeyse.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Aracı almadan çelik sibop takılı olduğunu, buji ve bobinin (gm olup olmadığı meçhul tabiki) değiştiğini biliyorum ama gel gör ki ne map sensörü duydum hayatımda ne turbo arabaya bindim daha önce.
Kısmetse cuma günü sibopları değiştiren ve üst kapağı düzgün takmayan usta yüzünden üst kapak contasındaki yağ kaçağını halletmeye gideceğim, bu arada map ve maf temizliği de yaptıracağım.
İnşallah sağlıkla, ağız tadıyla binebiliriz insigniamıza.
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.
Yorum