Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konyadan Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Konyadan Selamlar

Arkadaslar ilk aracim olarak arkadasimdan dizel otomatik 2015 insignia cosmo aliyorum sorun cikmazsa yarina anlstik ama buradan da bir fikir almak istedim. 2015 69binde Cosmo ve alinabilen tum opsiyonlari almis zamaninda cevre gorusler, flexy ride, kis paketi, sunroof vs. kullananlar icin nasildir bu model baska bir arkadasimda 2017 sport var ama opsiyonel donanimlar malesef yok. Ben ozellikle ACC ve flexy ride istiyordum ama o nasip olmadi.Sizin onerileriniz nedir 2 arac arasinda kararsizim. Yilda 12-15bin km ancak yaparim en az 2-3 sene kullanirim. Kullanirken yada satarken uzer mi beni?

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

Aracı satmazsiniz bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

FacomX Tesekkurler, bende cok begendim ama 2015 opsiyonlu cosmo ve 2017 sport arasinda kaldim. Aralarinda hangisi tercih edilir? 2015 69binde cosmo mu 2017 40binde sport mu?

Yorum

Hoş geldiniz.

Flexi varken çok da konuşmak... ne bileyim... yâni... gene de siz bilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome keyifli forumlar
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Foruma hoşgeldiniz.

Flexride farklı bir dünyadır.

Sakin kullanıcıyım derseniz her zaman yeni yenidir.
            Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hoş geldiniz keyifli forumlar... Araca gelince gönlünüzce olsun dileğiyle..

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Tum arkadaslara tesekkurler, opsiyonlu cosmoyu bir kac gun gecikmeyle de olsa aliyorum yardimlariniz icin tesekkurler.

Yorum

Hayirli olsun welcome
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome hayırlı olsun.
                    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Tesekkurler, araci aldiktan sonra 750 km kadar yaptim ve aldigim en iyi kararlardan biri olmus. Yakit tuketimi 6 lt ortalamasi var 300 kmsi sehir icinde, ACC ile sehirler arasi yolda 250-300 km kadar yarisinda 110 yarisinda 130-150 arasina sabitleyip hic sorunsuz kullandim. Acikcasi bu arac yerine focus onerenler vs olmustu arada daglar kadar fark var nasil bu ikisini kiyasladilar anlamiyorum. Bence bu aracin tek kusuru varsa o da esya gozlerinin bu sinifa gore kucuk olmasi.

Yorum

İşleniyor...
                      X