hissettirme apayrı bir olay Q7 de hissettiriyo ama gitmiyor 330ci Typer la yürüyor 3000cc 6silindir hacim tork hp güç akıyor yola yani o bize fazla gelir yani 320i geciyor bizi bende kullandım 520d kullandım apayrı 320d zaten kopup gidiyor
Şu andaki mevcut aracımız totyota corolla 2004 model. Yakıt verilerini bilmiorum açıkcası.Onun kadar yakarsa sorun değil benim için. Fikri olan var mı?
şehiriçi normal kullanım(sakin değil aşırı perf. de değil) 10.9 lt. 1 2 lt den bişey olmaz şayet aldınız aracın gaz pedalının altında uyuyan 180 at var. insignia eksi corolla da cabası.
küçümsedeğiniz arabanın kalbi K24a motorunu bi arastırın youtube dan bi izleiyn öyle yorumlayın derim yada hic kullandınızmı k24 1.6 nere 2.4 nere yaaa abartmayın 1.6t yide
Orjinal yazı sahibi: corail
320 d tamam da 320 i ye çok şaşırdım şimdi..
nasıl yani? alala
320i 320d ikisinide uzun süre kullandım daha önce ikisinide test etmis olsaydınız 320i demezdiniz zaten 320d nin i den kat kat hızlı oldğunu herkez bilir iki katı tork var kataloga baksanız anlarsınız zaten artık dizellerde yolda saka yapabiliyor en kötü borunsana gidip test edin ikisinede haklıymıs dersiniz . iyigünler
Yorum