Merhaba arkadaşlar ben istanbuldan emin.yakın zamanda inşallah insignia 1.6t sahibi olcam.Yakıt tüketimi konusunda bilgi verirseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba
İlk 10.000 km'den sonra 90km/h sabit hızda 6,2-6,5 arasını yakaladım.
110-120 sabit hızlarda 7,5 L
Basarsan karşılığını veriyor, ama karşılığını da alıyor...2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Hoşgeldiniz. Şehiriçi dur kalk kullanımda 9.5 - 10.5 Lt/100km arasında. Şehirdışı sabit hızla 110-120 km/saat hızlarda ise 8.0 - 8.5 Lt/100 km oluyor. Agresif kullanırsanız 11.5 -12.0 Lt/100 km'den aşağı düşmüyor.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
günlük şehiriçi kullanımda tavsiye etmiyorum yani şöyle hiçbir benzinli arabayı şehiriçi kullanımda tavsiye etmiyorum.özel günlerde uzun yollarda kullanmak için birebir.bi de passat avensis gibi 320 gibi araçları yolda tokatlamak için birebirdir. yakıt değerleri aşırı derece de yüksek değil hatta 110 hp araçlarla aynı yakar basmazsan biz 11 lt den aşağı inemiyoz o ayrıAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
320i uzun zaman kullandım passat 2.0tdı yi çok rahat geçiyordum ama insignia turboyu geçiceğini hiç düşünmemiştim çünkü böyle bir yapıştırma olmuyordu araçta 330ci gibi ben insignia t yi öyle hayal etmiştim
vectra 2.2 fln mesela çok güçsüz
benim anladım kadarıyla insignia turboda honda accordun 2.4 190hpliği gibi bişi oda pek yapıştırmıyordu koltuğa[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
Yorum