Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Küçükçekmece'den Selamlar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul Küçükçekmece'den Selamlar.

Herkese merhabalar. Aranıza İstanbul Küçükçekmece'den katılıyorum. Şuan için bir Insignia'm yok,umarım kısa vade de bir Insignia sahibi olurum. Yaklaşık 5-6 aydır bu aracı inceliyorum. Şuan F/P anlamında sanırım daha iyisi yok. Kullandığım araçtan da "Fiat Bravo 1.6 Mjet 120Hp 300Nm Dualogic(Otomatik) Sport Style " anlaşılacağı üzere ön yargılı biri değilim. Aracımdan çok memnunum.Kendi aracım üzerindeki bir çok extra (60-70 kalem) uygulamayı kendim yaptım. Ancak aile büyüyor. O yüzden hem spor hem donanımlı hem motor anlamında sorunsuz (otomatik) hemde full+full sedan bir araç arayışı içerisindeyim. Forum yapısını ve kurallarını iyi bilirim. O yüzden beyin yakan sorularla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz.
    2015 Model üzeri Dizel Otomatik Cosmo yada Sport paketler hakkında zaman zaman desteğinize ihtiyacım olacaktır. Herkese keyifli forumlar.

bu aile yardım etmek için var Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar. Şimdiden insignianız hayırlı olsun.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoşgeldiniz

Keyifli paylaşımlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İnsignia iyidir hocam , şimdiden hayırlı olsun .

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz, gönlünüze göre bir araç bulursunuz inşallah.

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

Teşekkür ederim. Hoş bulduk. Bravonun performansından sonra daha iyi geleceğinden eminim. Umarım en kısa zamanda bulabilirim.

Yorum

Hoşgeldiniz, gönlünüzdeki arabaya ulaşmanızı dilerim.
                InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

İşleniyor...
                  X