Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Merhaba

Merhaba adım Özkan,
    Kocaeli-İzmit'te yaşıyorum

Şuan bir insignia sahibi değilim ama 1 hafta içerisinde bir araç alacağım ve insignia olma ihtimali çok yüksek.
    Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim eğer yanlış yerse özür dilerim şimdiden.
    35 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır aktif araç kullanıyorum. Son 3 aracımdan 2'si B6 kasa passattı.
    3sene kadar 2006 140hp 2.0tdi highline passat kullandım.
    3sene de 2009 120hp 1.4tsi exculusive passat kullandım.
    Bu 2 araçtan da aşırı memnundum 1.4 passatımı ev alacagım icin sattım ve idareten uygun fiyatlı fluance aldım ve 1 yıl kullandım ama kafamda hep satıp tekrar b6 passat alacagım gün vardı ve geçen hafta sattım bu aracı.(özellikle b6 diyorum çünkü bence çok yakışılı biraz duygusal düşünüyorum sanırım)
    1 haftadır ilanlarda ki bütün b6 highline passat baktım ama km olarak aşırı yüksekler, düşük olanlar da aşırı pahalı. Bu yüzden daha önce koltuğuna oturmamış olmama rağmen alternatif olarak direk insignia bakmaya başladım. İnsignia hakkında internetten okuduklarım dışında hiç bir bilgim yok diyebilirim. İnternet bilgileri de çok objektif olmadığını düşünerek siz kullanıcılarına danışmak istedim.
    Aslında 583688594 ilan numaralı passata kafam yatıyor ama benzindeki aşırı yükselme ve devamının geleceğini düşünerek sırf istedigim arabayı aldım diyerek maaşı benzine yatırmak da istemiyorum.
    İnsignialar arasında 589462286 ilan numaralı olan araç çok hoşuma gitti. Şimdi bi tarafım passat al bildiğin tanıdığın araç fantazi arama diyor, bi tarafım da dizel insignia al rahat rahat gez diiyor.
    Donanım konusunda biraz pimpirikliyim gerekirse 5 yıl düşük model alırım en fullunü alırım. Bu insigniada navigasyonlu ekran yok ve el fireni yanında joistik yok bunları orjinal olarak taktırmam bana kaça patlar ve 4x4 160hp olması bana çok cazip geliyor ama o kombinasyon sıkıntılı şunu al diyeceğiniz bir seçeneği var mı? 150bin üstü 2.0 dizel beni üzer mi ve biraz gürültülü bir motora sahip sanırım.
    Bütçe olarak max 65bin ayırdım, tek başıma yaşıyorum arka diz ve bagaj gibi aile için düşünülecek ekstralar çok umrumda değil, km olarak senelik ortalama 3-4 bin az trafikli şehir içi, 10bin civarı da şehirler arası yol yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Her yönden passatın sunduklarını fazlasıyla karsilayacaktir..Ciddi anlamda üst segment bir araç. .Gerek malzeme kalitesi gerek yol tutuşu harika..Ben 1.4 140 hp kullanicisiyim..Eğer amacınız hız surat anı hizlanlanma vs değilse ekonomik bir araç. .şehir içi dışı ortalama benzinde şu an 7.1 gösteriyor ekran..1.6 lar yakıt olarak üzebilir ama sağlam ayarları yapılmış bir LPG kiti ile bu sorunu cozebilirsiniz..1.6 lar hızlanma yol alma son sürat vs gibi konularda malumunuz 1.4 lerden çok çok önde. .2.0 dizel otomatiklerin geçişleri sarsıntılı diye biliyorum onun dışında dizel bilgim tecrübem yok. .Fakat özellikle 1.6 lar için sağlam LPG kiti ve sağlam ayarlar gerek yoksa bu araçlar LPG ile barışık araçlar değil bir takım problemler çıkar uzulebilirsiniz..
    Bana kalırsa temiz olmak şartıyla ya 1.4 yada 1.6 düşünün..Bu fiyat aralıklarında mevcut..Elektronik park freni,yokuş kalkis destegi,içerden düğme ile otomatik kapanan yan aynalar,elektrik ayarli on sürücü koltuğu,otomatik kararan yan ve dikız aynası çift yönlü digital klima gibi birçok özelliği 60-65 bin TL bandında alıyorsunuz..Ben bu rakamlara 2012 1.4 aldım ve inanın birçok arabada bu konforu lüksü bulamadım. .Umarım gonlunuzce olur..forumda sizlere daha detaylı bilgi vericek abilerimiz ustatlarimiz mevcut..Keyifli forumlar olsun ..

Yorum

Hoşgeldiniz
      keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz...

Yorum

Keyifli paylaşımlar dileğiyle hoş geldiniz.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar.
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
              X