Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba,

Ben Mehmet, İstanbul'da yaşıyorum. Halihazırda İnsigniam yok ama 2014-2015 1.6T cosmo benzini insignia arıyorum.

Uzun zamandır opel kullanıcısıyım. 2000 model 1.6 vectra ile başladım, 2008 1.4 Astra , 2016 cdti Astra ve 2012 1.6T Edition elegance İnsignia... 4 ayda İnsignia'mı bu ayda dizel Astra'mı sattıktan sonra hanımın Seat 1.2 TSİ İbizasına kaldım. Her seferinde tekrar Opel almayacağım dedim ama tekrardan İnsignia arıyorum.

Terkrardan merhaba.

Keyifli paylaşımlar. Hoş geldiniz. İnsiginanın kendine has bir çekim kuvveti var sanırım. 10 yıl önce 5 dk yı geçmeyen bir sürüş yüzünden bu gün insignia sahibiyim.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz.

Yorum

Dostum hoşgeldin..ben 35 yaşımda insignia sahibi oldum ve neden aşık olduğum bu arabayı daha önce almadım diye çok hayiflandim .. bazı geceler 10 dk inip tur atıyorum olmadık zamanlar da yıkıyorum filan arabamla inanılmaz eğleniyorum..görenlerin hayran kaldığı konfor ve prestij sunan bu arabayı üretenlerin ellerine emeklerine sağlık. .insignia bir aşk ..çevremdeki çoğu kişi aman nazar değmesin harika araba süper duruyor filan diyor bu daha çok mutlu ediyor insanı. . sadece parça yakıt konusunda korkuyor insanlarımız bu araçları tanımıyorlar hepsi bu yoksa aşık olanı inanılmaz fazla...

Yorum

Hoşgeldiniz

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X