Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam İnsignia Severler. 3. İnsignia'm ile aranızdayım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selam İnsignia Severler. 3. İnsignia'm ile aranızdayım

Merhabalar. Öncelikle adım Baran GÜRHAN. 24 yaşındayım. Kırıkkale Üniversitesi Makina Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. 3 senedir İnşaat sektöründe çalışmaktayım.

Hayatıma İnsignia ilk olarak 3 sene önce COSMO 1.6T A16LET motorlu 180hp lik model ile girdi. Kısa bir süre sonra insigniamı çok beğenen abim altımdan aldı 'güzel arabaymış. Sen bunu bana ver kendine başka birşey al' dedi ve altımdan aldı.

İlk insigniam
    IMG_1886.JPG

Daha sonra kendime Scirocco 1.4tsi 160 manuel aldım. İnsignia sevgim hala devam ediyordu. Roccoyu sattıktan sonra kendime bu sefer çok şükür ki denk geldi Flexride'lı 1.6Turbo 180lik aldım. Çok güzel bir arabaydı. Cut out egzoz ve biraz görsel modifiye işler yaptık. Sonra gerekli bi sebepten tadına doyamadan o aracımı sattım.

IMG_1039.JPG

IMG_1017.JPG

IMG_1040.JPG

Bu aracımı sattıktan sonra yine abim devreye girdi. Bana CC alalım sen benim insigniayı al dedi. CC aldık abime Ve ilk resmini koyduğum UR tekrar benimdi.

UR'yi de sattım.

Şimdi yine yeni yeniden makyajlı kasa 1.4T Edition Elegance 2014 model İnsigniam ile aranızdayım

3 Aracıma da LPG montajını kendim yaptırdım. Bu konu hakkında yardımcı olmam gereken birşey olursa eğer yardımcı olabilirim.

Şimdiki insignia'mda kaporta durumu çok kötüydü. Her yeri hare içerisindeydi. Sağolsun ilk sahibi hiç fırçasız yıkatmamıştı.

Aldıktan sonra Meguiars pasta hare giderme cila boya koruma işlemi yaptırdım. Ancak sonuç istediğim gibi olmadı.

Polisaj makinam bozuk olduğundan kendim yapamadım. Yaz sonunda makinamı yaptırıp komple menzerna set ile tekrar yapacağım.

Aracıma cam filmi ve sarı olan farları LED ile değiştirdim. Ses sistemi yaptırdım.

Şuanki değişiklikler bunlar. Fakat inşAllah yeni eklentilerimiz bol olucak.

Herkese keyifli forumlar.

Saygılar.

IMG_2296.JPG

Hoşgeldiniz

Keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz , beyaz arabalardan sonra siyah arabaya bakmak , bakımını yapmak biraz can sıkıcı olacak sanırım

Yorum

Hoş geldiniz

Yorum

Keyifli paylaşımlar hoş geldiniz

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

welcome keyifli paylaşımlar
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar olsun..bu arada son aldığınız 1.4 LPG uyguladinizmı? Yakıt tecrubeleriniz benzinli ve LPG de nelerdir paylaşırsanız seviniriz ..

Yorum

Hoş geldiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
                  Hoşgeldiniz , beyaz arabalardan sonra siyah arabaya bakmak , bakımını yapmak biraz can sıkıcı olacak sanırım
                  Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Hoşbuldum

Ben çok titiz bir insanım araba konusunda. Sürekli yıkamasını kendim yıkarım.

Hatta koltuk yıkamak için makina bile aldım onuda kendim yapıyorum

Pasta cila konusunda da kendi işimi kendim görüyorum. Fakat UR'ye yaparken kaputun yarısında makinam yandı . Şu an makinasızım.

Zımpara ile far temizliğinide kendim yapıyorum. Youtube'da kanalımda var oradada mevcut.

Kısacası sürekli yıkamasını yaptığım için beyaz siyah fark etmiyor. Toz olduğunda yıkamak gerekli çizilmemesi için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
                    Hoşgeldiniz keyifli forumlar olsun..bu arada son aldığınız 1.4 LPG uyguladinizmı? Yakıt tecrubeleriniz benzinli ve LPG de nelerdir paylaşırsanız seviniriz ..
                    Evet 1.4T ye lpg'yi 32k kmde kendim taktırdım. Şuan aracım 35k km de.

İstanbul içi Taksim-Beşiktaş-Ortaköy kısacası sürekli dur kalk model trafikte 100TL'ye 300 km yani 33krş yakıyorum.

Uzun yolda (istanbula girince 2 saatlik trafik dahil) 3:20 saatte eryamandan kurtköye geliş süresiyle (yani 90-110km değil. Minimum 110-150 km ortalama hız ile) 25krş yaktım. 3.04 lpg fiyatı ile.

130 TL 510 km

Benzindeki yakıtına kıyaslar isek yarı yarıya yakın bir fark var arada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mbgürhan View Post

Evet 1.4T ye lpg'yi 32k kmde kendim taktırdım. Şuan aracım 35k km de.

İstanbul içi Taksim-Beşiktaş-Ortaköy kısacası sürekli dur kalk model trafikte 100TL'ye 300 km yani 33krş yakıyorum.

Uzun yolda (istanbula girince 2 saatlik trafik dahil) 3:20 saatte eryamandan kurtköye geliş süresiyle (yani 90-110km değil. Minimum 110-150 km ortalama hız ile) 25krş yaktım. 3.04 lpg fiyatı ile.

130 TL 510 km

Benzindeki yakıtına kıyaslar isek yarı yarıya yakın bir fark var arada.
                      Teşekkürler hocam keyifli sürüşler olsun..

Yorum

Hoş geldiniz....

Yorum

Hayırlı olsun araçlarınız. Titizliğiniz resimlerden belli. LPG tüketiminiz iyiymiş hakikaten...
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hayırlı olsun hoşgeldiniz..

Yorum

Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız kullanın. Bende 3. insignia'sını yakın zamanda almış biri olarak bu araç hastalık diyorum, başka bişey değil.
                              Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

İşleniyor...
                              X