Merhaba,
ismim Yasin,
Ankara' da yaşıyorum
2-3 gündür insignia bakıyorum satış sitelerinde sanırım önümüzdeki hafta alacağım ve bende aranıza katılacağım.
araç alırken 35 çeşit arabaya ve modele bakmayı sevmiyorum örnek vermek gerekirse benim aradığım aracımdaki belirlediğim özellikler şöyle;
* Araç insignia 1.6 180hp COSMO
* Deri koltuk ( yarı deri yarı kumaş olabilir ) Bu arada kullanan arkadaşlar bu birinci seçenek hakkında olumlu olumsuz tecrübelerinden bahsederlerse sevinirim
* flexride şasi sitemi olursa öncelikli
* turn push kontrol düğmesi mutlaka olmalı
* Mutlaka Koyu renk ( teknik gri ) füme diye geçen renk sanırım insignia'da füme diye yazılıyor nette
* navigasyon
umarım önümüzdeki 1-2 hafta içinde aranıza katılmak umuduyla
herkese tekrar merhaba
ismim Yasin,
Ankara' da yaşıyorum
2-3 gündür insignia bakıyorum satış sitelerinde sanırım önümüzdeki hafta alacağım ve bende aranıza katılacağım.
araç alırken 35 çeşit arabaya ve modele bakmayı sevmiyorum örnek vermek gerekirse benim aradığım aracımdaki belirlediğim özellikler şöyle;
* Araç insignia 1.6 180hp COSMO
* Deri koltuk ( yarı deri yarı kumaş olabilir ) Bu arada kullanan arkadaşlar bu birinci seçenek hakkında olumlu olumsuz tecrübelerinden bahsederlerse sevinirim
* flexride şasi sitemi olursa öncelikli
* turn push kontrol düğmesi mutlaka olmalı
* Mutlaka Koyu renk ( teknik gri ) füme diye geçen renk sanırım insignia'da füme diye yazılıyor nette
* navigasyon
umarım önümüzdeki 1-2 hafta içinde aranıza katılmak umuduyla
herkese tekrar merhaba
Yorum