Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar Arkadaşlar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selamlar Arkadaşlar..

Herkeze merhaba arkadaşlar. .Aranıza yeni katıldım.36 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum..2012 1.4 140 hp edition beyaz renk sahibi oldum..Aracımı alalı 5 gün oldu sanırım ve simdiden aşık etti kendine.. Daha önce insginia kullanmamistim ve sürüsü ciddi anlamda inanılmaz keyifli..Aracımda komple opc on arka tamponlar kapı altı bagaj üstü çıtasi mevcut..lastikler 18..Araçla alakali merak ettiğim onlarca sey ve soru var..Başınızı biraz ağrıticam sanirim Şimdiden herkeze kazasız belasız bol keyifli sürüsler dilerim

Merhabalar, aracınız hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz.

Yorum

Hoş geldiniz,kazasız belasız.Aşık olunmıyacak gibi değil (hanım kıskanıyor haha )

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Forumu biraz kurcalayın aracınızla ilgili güzel bilgiler bulacaksınız.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Çok teşekkürler arkadaslar hoşbuldum ayrıca yakar35 hocam ben bekarım hanım kıskanma vs gibi bir sıkıntı şimdilik yok çok şükür ) demin indim yıkadım aracı bahçede acemilik dönemleri Henüz alısıcaz birbirimize yavaş yavaş

Yorum

Hoşgeldiniz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Siz sorun biz elimizden geldiğinde cevaplarız.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                  Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Siz sorun biz elimizden geldiğinde cevaplarız.
                  Valla hocam şimdilik tek sıkıntı geri dönüş kamerasi ekranda cızırtılı görünüyor..bazen net bazen de görüntü gidiyor..sanırım kablolar ile alakali..cylone marka..servisini bulamadim ama sanırım herhangi tuning firması yardımcı olabilir :/

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                      Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
                      Hoşbuldum hocam çok teşekkürler

Yorum

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olsun
                        ​​​​
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah View Post
                          Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olsun
                          ​​​​
                          Allah razı olsun cumlemizé inşallah

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan848 View Post
                              Hayırlı olsun güle güle kullanın
                              Allah razı olsun saolun

Yorum

İşleniyor...
                              X