Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayaldi gerçek oldu..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

hoşgeldınız hayrlı olsun aracınız kazasız belasız surusler

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İyi dileklerini esirgemeyen forumdaşlarıma teşekkür ediyorum.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, hayallere kavuşmanın verdiği mutluluk ve Insignia birleşince tarifsiz bir şey oluyor.

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İlk insigniamı burdurdan aldıktan sonra atatürk havalimanının otoparkına bıraktım. Alandan bi araba kiraladım 1 hafta onla gezdim
            2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
              İlk insigniamı burdurdan aldıktan sonra atatürk havalimanının otoparkına bıraktım. Alandan bi araba kiraladım 1 hafta onla gezdim
              Burada ince bir espri var ama tam anladım desem yalan olur
              Yani, arabaya binmeye kıyamayıp kiralıkla mı gezdiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Burada ince bir espri var ama tam anladım desem yalan olur
                Yani, arabaya binmeye kıyamayıp kiralıkla mı gezdiniz?
                Şaman abi kusura bakma yeni fark ettim yazdığını, dediğin gibi binmeye kıyamadım, o dönemde de oturduğum evde otopark yoktu biliyosun istanbulda sokak aralarında araç parkı da sıkıntı. Arabayı aldım bilecikten dönüyorum evde alarm sistemi vardı, merkezden arıyorlar, evinizden şu sensörden sinyal aldık bilginiz var mı diye, eve hırsız girmiş Havalanına bıraktım arabayı, ordan bi araç kiraladım, 2 gün sonra evi değiştirdim otoparklı bi eve çıktım
                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Şaman abi kusura bakma yeni fark ettim yazdığını, dediğin gibi binmeye kıyamadım, o dönemde de oturduğum evde otopark yoktu biliyosun istanbulda sokak aralarında araç parkı da sıkıntı. Arabayı aldım bilecikten dönüyorum evde alarm sistemi vardı, merkezden arıyorlar, evinizden şu sensörden sinyal aldık bilginiz var mı diye, eve hırsız girmiş Havalanına bıraktım arabayı, ordan bi araç kiraladım, 2 gün sonra evi değiştirdim otoparklı bi eve çıktım
                  İstanbul sokakları artık tehlikeli oldu maalesef. Geçtiğimiz cumartesi eşim biraz geç kaldı, otoparkta yer bulamayıp arabayı sokakta bırakmış,
                  gece çalmaya teşebbüs etmişler, şükür ki başaramayıp bırakmışlar, alıp gitseler bir daha zor bulunurdu. Bu yüzden, ben kolay kolay sokağa
                  araba bırakmam, özellikle yabancı muhitlerde.

Yorum

Aha benim kafada biri daha. Biz de bugünlerde Çanakkalede ev bakıyoruz, şu an oturduğumuz evin kapalı otoparkı var. Bir sürü güzel eve bakıyoruz bu olmaz şu olmaz diyorum, en sonunda dün hanım uyandı sen kapalı otoparkı yok diye istemiyorsun bu evleri diye
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı olsun... kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim....

Yorum

Teşekkür ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                        X