hoşgeldınız hayrlı olsun aracınız kazasız belasız surusler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayaldi gerçek oldu..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Burada ince bir espri var ama tam anladım desem yalan olur
Yani, arabaya binmeye kıyamayıp kiralıkla mı gezdiniz?2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
Şaman abi kusura bakma yeni fark ettim yazdığını, dediğin gibi binmeye kıyamadım, o dönemde de oturduğum evde otopark yoktu biliyosun istanbulda sokak aralarında araç parkı da sıkıntı. Arabayı aldım bilecikten dönüyorum evde alarm sistemi vardı, merkezden arıyorlar, evinizden şu sensörden sinyal aldık bilginiz var mı diye, eve hırsız girmiş Havalanına bıraktım arabayı, ordan bi araç kiraladım, 2 gün sonra evi değiştirdim otoparklı bi eve çıktım
gece çalmaya teşebbüs etmişler, şükür ki başaramayıp bırakmışlar, alıp gitseler bir daha zor bulunurdu. Bu yüzden, ben kolay kolay sokağa
araba bırakmam, özellikle yabancı muhitlerde.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post
Şaman abi kusura bakma yeni fark ettim yazdığını, dediğin gibi binmeye kıyamadım, o dönemde de oturduğum evde otopark yoktu biliyosun istanbulda sokak aralarında araç parkı da sıkıntı. Arabayı aldım bilecikten dönüyorum evde alarm sistemi vardı, merkezden arıyorlar, evinizden şu sensörden sinyal aldık bilginiz var mı diye, eve hırsız girmiş Havalanına bıraktım arabayı, ordan bi araç kiraladım, 2 gün sonra evi değiştirdim otoparklı bi eve çıktım
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum