Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayaldi gerçek oldu..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayaldi gerçek oldu..

Öncelikle forumdaki herkese merhaba. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin insignia larımızı güle güle kullanmayı nasip etsin. Aranıza Mardin ilinden katıldım burada askeri personel olarak görev yapıyorum memleketim Amasya. Yıllarca hayalini kurduğum insignia mı yeni aldım sayılır. Aracım 2009 model insignia cosmo 1.6 turbo modeldir. Konya ilinden aldığım araç ile Mardin e gelene kadar aldığım hazzı size anlatamam. İnsignia team ailesinin tecrübeli üyelerinden yardımlarını bekliyor olacağım. Şimdiden tüm üyelere teşekkür ediyorum . Allah insignia larımızı sağlıklı sıhhatli kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kalın sağlıcakla..

Aramızawelcome

Arabanız hayırlı, uğurlu olsun, sağlıklı günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ozgur_05 View Post
      Öncelikle forumdaki herkese merhaba. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin insignia larımızı güle güle kullanmayı nasip etsin. Aranıza Mardin ilinden katıldım burada askeri personel olarak görev yapıyorum memleketim Amasya. Yıllarca hayalini kurduğum insignia mı yeni aldım sayılır. Aracım 2009 model insignia cosmo 1.6 turbo modeldir. Konya ilinden aldığım araç ile Mardin e gelene kadar aldığım hazzı size anlatamam. İnsignia team ailesinin tecrübeli üyelerinden yardımlarını bekliyor olacağım. Şimdiden tüm üyelere teşekkür ediyorum . Allah insignia larımızı sağlıklı sıhhatli kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kalın sağlıcakla..
      Aracınız hayırlı olsun Özgür Bey. İnsignia yı ilk alıp bindiğim günü hatırlıyorum 2009 da. O bahsettiğiniz hazzı çook iyi biliyorum eminim forumdaki bir sürü üyemiz de siz deyince hatırlayacaklardır.
      Allah kaza bela vermesin. Keyifli sağlıklı huzurlu günlerde binin inşallah...
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hoşgeldiniz. Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Özgür bey, iyi seçim yapmışsınız.

Yorum

Hoşgeldiniz
          Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun

Keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Foruma hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun...
            Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Aha, biri daha zehri aldı.
              Hoşgeldiniz.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bağımlılık yaratan mükemmel bir araç. Kazasız, arızasız güzel günlerde kullanın.
                2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent

Yorum

13 Ocak 2017 Cuma günü vekaletle Insignia'mı üstüme almıştım ama içine gerçekten binebilmem için 10 gün beklemem gerekmişti uzakta olduğum için. O 10 gün geçmek bilmedi. Arabayı aldık, parasını ödedik ama bizden 1550 km uzakta duruyordu araba.

10 gün sonra yola çıktığımda yollar bitmek bilmedi. Uçak'ta olsam da 2 saatlik mesafe 24 saatlik otobüs gibi gelmişti heyecandan. Akşamüstü arabanın anahtarını bacanağımdan alıp içine bindiğimde sizin hissettiğiniz duyguları hissetmiştim ben de.

Çok güzel seçim yapmışsınız. Eşimin otomatik kullanma isteği olmasa ben de 1.6 180lik Cosmo alacaktım. Nasip 2.0 dizelmiş. Bunun da zevkini aldık. Sıradaki ya 2.0 195ps dizel ya da 1.6 180lik motor.

Kazasız belasız kullanın.
                  1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                  2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                  3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                  4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                  5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                  6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Hoş geldiniz. Yeni aracınızı güle güle kullanın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz.. Hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome Kazasıs belasız kullanmak nasip olsun herkeze

Yorum

Hoşgeldiniz. Heyecanınızı burada anlayan bir çok kişi var. Ben de o zehri aldıktan sonra bir kaç farklı araç kullandıktan sonra yeniden yuvaya dönüş sağladım.
                          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun, keyifli paylaşımlar....
                            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz
                              Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sağlıkla kullanın ...

Yorum

İşleniyor...
                              X