Öncelikle forumdaki herkese merhaba. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin insignia larımızı güle güle kullanmayı nasip etsin. Aranıza Mardin ilinden katıldım burada askeri personel olarak görev yapıyorum memleketim Amasya. Yıllarca hayalini kurduğum insignia mı yeni aldım sayılır. Aracım 2009 model insignia cosmo 1.6 turbo modeldir. Konya ilinden aldığım araç ile Mardin e gelene kadar aldığım hazzı size anlatamam. İnsignia team ailesinin tecrübeli üyelerinden yardımlarını bekliyor olacağım. Şimdiden tüm üyelere teşekkür ediyorum . Allah insignia larımızı sağlıklı sıhhatli kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kalın sağlıcakla..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayaldi gerçek oldu..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Ozgur_05 View PostÖncelikle forumdaki herkese merhaba. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin insignia larımızı güle güle kullanmayı nasip etsin. Aranıza Mardin ilinden katıldım burada askeri personel olarak görev yapıyorum memleketim Amasya. Yıllarca hayalini kurduğum insignia mı yeni aldım sayılır. Aracım 2009 model insignia cosmo 1.6 turbo modeldir. Konya ilinden aldığım araç ile Mardin e gelene kadar aldığım hazzı size anlatamam. İnsignia team ailesinin tecrübeli üyelerinden yardımlarını bekliyor olacağım. Şimdiden tüm üyelere teşekkür ediyorum . Allah insignia larımızı sağlıklı sıhhatli kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kalın sağlıcakla..
Allah kaza bela vermesin. Keyifli sağlıklı huzurlu günlerde binin inşallah...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
13 Ocak 2017 Cuma günü vekaletle Insignia'mı üstüme almıştım ama içine gerçekten binebilmem için 10 gün beklemem gerekmişti uzakta olduğum için. O 10 gün geçmek bilmedi. Arabayı aldık, parasını ödedik ama bizden 1550 km uzakta duruyordu araba.
10 gün sonra yola çıktığımda yollar bitmek bilmedi. Uçak'ta olsam da 2 saatlik mesafe 24 saatlik otobüs gibi gelmişti heyecandan. Akşamüstü arabanın anahtarını bacanağımdan alıp içine bindiğimde sizin hissettiğiniz duyguları hissetmiştim ben de.
Çok güzel seçim yapmışsınız. Eşimin otomatik kullanma isteği olmasa ben de 1.6 180lik Cosmo alacaktım. Nasip 2.0 dizelmiş. Bunun da zevkini aldık. Sıradaki ya 2.0 195ps dizel ya da 1.6 180lik motor.
Kazasız belasız kullanın.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
Hoşgeldiniz. Heyecanınızı burada anlayan bir çok kişi var. Ben de o zehri aldıktan sonra bir kaç farklı araç kullandıktan sonra yeniden yuvaya dönüş sağladım.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum