Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cümleten selamun aleyküm sizlere sorum olacak ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cümleten selamun aleyküm sizlere sorum olacak ?

Yeni üye oldum insignia 1.6 turbo 180 hp lpgli araç almayi düşünüyorum. Bazi şeyler duydum.
    Lpg sorunu oldugu sübap yakma durumu oluyormuş, en iyisi dedimki kullanicisina sormali görüşlerinizi almak isterim.

Aleyküm selam. Konu ile ilgili forumda pek çok konu var, oraları inceleyebilirsiniz.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu hitap tarzı ve üslupla ne görüş alabilirsiniz ne cevap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
        Uslubun neyini begenmedin Saman agabey
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hoş geldiniz.
          LPG hakkında yazılıp çizilen çok. Bu konular birçok kez konuşuldu ve bu konuların konuşulduğu yerlerde de epey bilgi birikimi oldu.
          Aşağıdaki linki incelemeniz size merak ettiklerinizden daha fazlasını bile sunacaktır.

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyrz227 View Post
            Yeni üye oldum insignia 1.6 turbo 180 hp lpgli araç almayi düşünüyorum. Bazi şeyler duydum.
            Lpg sorunu oldugu sübap yakma durumu oluyormuş, en iyisi dedimki kullanicisina sormali görüşlerinizi almak isterim.
            Aleykumselam welcome lpg kesinlikle tavsiye etmem eninde sonunda sorunla karsilasip astari yuzunu geciyor dizellerine bakin eger yildada 15 bin kmyi gecmiyorsaniz direk alin derim hakkinizda hayirlisi olsun.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ve aleyküm selam hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aleyküm Selam, welcome
                2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                  En iyisi kendi namıma konuşmuş olayım, Kadir Kardeş kızıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şaman türksoy View Post
                    bu hitap tarzı ve üslupla ne görüş alabilirsiniz ne cevap
                    neyi varmiş üslubun siz kendinize bakin ne yapsaydim konuşma metnimi hazirlasaydim. Yeni üye olan birine böyle mi cevap yazilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                      hoş geldiniz.
                      Lpg hakkında yazılıp çizilen çok. Bu konular birçok kez konuşuldu ve bu konuların konuşulduğu yerlerde de epey bilgi birikimi oldu.
                      Aşağıdaki linki incelemeniz size merak ettiklerinizden daha fazlasını bile sunacaktır.

http://www.insigniateam.com/forum/te...nik-destek/lpg
                      çok teşekkür ederim.çağri bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post

aleykumselam welcome lpg kesinlikle tavsiye etmem eninde sonunda sorunla karsilasip astari yuzunu geciyor dizellerine bakin eger yildada 15 bin kmyi gecmiyorsaniz direk alin derim hakkinizda hayirlisi olsun.
                        teşekkür ederim

Yorum

Hoşgeldiniz.. 1.6 t ve lpg sıkıntı çıkarır.. katlanırım çözerim diyorsanız problem yok.. fakat uğraştırır araçtan soğutur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                            Hoşgeldiniz.. 1.6 t ve lpg sıkıntı çıkarır.. katlanırım çözerim diyorsanız problem yok.. fakat uğraştırır araçtan soğutur..
                            Anladım teşekkürler yorum icin

Yorum

Lpg kiti ve montajı çok önemli, iyi bir kit ve kendini yetiştirmiş iyi bir usta montaj yaparsa, sorun çıkarmaz, rahatlığına bakılır. Yanlış kit tercihi ve işinin ehlinin elinden çıkmamış bir lpg montajı tüm araçlar için sorun yumağı haline dönüşür. Ne yazık ki ülkemizde bazı ustalarımız, kulaktan dolma ve kopya bilgilerle montaj yapıyorlar, gördüğünü birebir uygulama üzerine ustalıkları. Daha parçanın adını bilmeyen ustalar ile karşılaştım. Şahsi fikrim, iyi araştırma yapılıp, kulaktan dolma bilgilerle değil de, gerçeklerle çalışan bir ustanın elinden çıkmış bir montajda lpg'nin keyfi sürülür. (keyif derken aynı km'yi daha ucuza gitmek.)

Yorum

İşleniyor...
                              X