Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ope insignia 1.6SIDI 2013 Ampül tipleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ope insignia 1.6SIDI 2013 Ampül tipleri

Abilerim kardeşlerim araniza yeni katildim insginia alacaz yakin zamanda ampül tiplerini bulamiyorum hiç bi yerde yok geri vites, sinyal ampülleri ön arka farkli midir ? Yani iç diş aydinlatma türünü bilen abilerim varsa istetecem şimdiden ali expresten malum geç geliyor araba almadan ampul alacaz ))

Hoş geldiniz. İnşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkür ederim abi hoşbulduk ampülleri bilen kimse yok galiba

Yorum

Hoşgeldiniz.İnşallah gönlünüze göre araç bulursunuz. Bende aracımı 14 ocakta aldım.Harika bir araç. Sizin gibi bende ampul tiplerini bilmiyorum. İnşallah bilen bir arkadaş yazar da bizde öğreniriz.

Yorum

Maşallah allah kaza bela vermesin hoşbulduk yanı her marka aracın var insignia yok alır almaz hemen paylaşacam Burda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ali2333 View Post
            Maşallah allah kaza bela vermesin hoşbulduk yanı her marka aracın var insignia yok alır almaz hemen paylaşacam Burda
            Photon marka led ampuller
            7028 kod iç mekan-torpido gözü (6 adet)
            7008 kod ayak ve kapıaltı aydunlatmaları(4 adet)
            7011 kod bagaj kapağı(1 adet)
            7018 kod geri vites-plaka aydınlatma (4 adet)

Yorum

Şaman Bey, bunlar arıza ışığı yaktırıyor mu yoksa direkt takıp kullanılabiliyor mu?
              Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Photon marka led ampuller
                7028 kod iç mekan-torpido gözü (6 adet)
                7008 kod ayak ve kapıaltı aydunlatmaları(4 adet)
                7011 kod bagaj kapağı(1 adet)
                7018 kod geri vites-plaka aydınlatma (4 adet)
                Bu kodları nerden aratmalıyız.Tecrübesizliğime verin.

Yorum

photon türkiye sitesi var, yanılmıyorsam adı Furkan, oradan kod numaraları ile aratırsınız, bazıları hepsiburada,com bulunabilir.

Yorum

Teşekkür ederim abi

Yorum

photon türkiye sitesi var, yanılmıyorsam adı Furkan, oradan kod numaraları ile aratırsınız, bazıları hepsiburada,com bulunabilir.
                      Teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
                        Şaman Bey, bunlar arıza ışığı yaktırıyor mu yoksa direkt takıp kullanılabiliyor mu?
                        Hayır, arıza ışığı filan yakmaz, emsallerine göre biraz pahalı, sebebi de budur, tak-kullan

Yorum

Hayır, arıza ışığı filan yakmaz, emsallerine göre biraz pahalı, sebebi de budur, tak-kullan
                          Çok teşekkürler yanıtınız için fakat örnek vermem gerekirse photonun kendi sitesinde bizim makyajlı kasanın plaka lambası için direk modele yönelik bir ürün koymuş ve açıklamada;
                          PAKET İÇERİĞİ
                          2 ADET LEDLİ 36 MM PLAKA LAMBASI
                          2 ADET PLAKA LAMBASI İÇİN ARIZA APARATI
                          olarak belirtmiş. Bu yüzden kafam karıştı. Hatta linkide bırakıyorum.

Peki bu yazdıklarınız makyajlı kasanın mı yoksa makyajsızın mı ampülleridir?
                          Son olarak ampülleri internetten alırsak takılması hususunda bir kaynak vs. biliyor musunuz?
                          Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Şu konuyu inceleyin derim, aliexpress'ten çok çok ucuza sorunsuz bir şekilde çözebilirsiniz :

Merhaba, Normalde bu tür sonradan yapılan modifikasyonları biraz apaçi bulur ve sevmem ancak makyajlı kasada aracın farları ve sinyalleri tamamen led,

Montajını da kendiniz yapın, montaj için de boş yere para ödemeyin çünkü çok basit.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Çok teşekkürler yanıtınız için fakat örnek vermem gerekirse photonun kendi sitesinde bizim makyajlı kasanın plaka lambası için direk modele yönelik bir ürün koymuş ve açıklamada;
                              PAKET İÇERİĞİ
                              2 ADET LEDLİ 36 MM PLAKA LAMBASI
                              2 ADET PLAKA LAMBASI İÇİN ARIZA APARATI
                              olarak belirtmiş. Bu yüzden kafam karıştı. Hatta linkide bırakıyorum.
                              http://www.photonturkey.com/insignia...-plaka-lambasi

Peki bu yazdıklarınız makyajlı kasanın mı yoksa makyajsızın mı ampülleridir?
                              Son olarak ampülleri internetten alırsak takılması hususunda bir kaynak vs. biliyor musunuz?
                              Kafa karışacak bir şey yok
                              Bağlantısını verdiğiniz ledler eski tip , arıza vermemesi için direnç var .
                              Benim söylediklerim arıza vermeyen özel yeni nesil ampuller, iki takım (makyajlı kasa)
                              arabalarıma uyguladım, bir takım da siteden bir arkadaşımıza gönderdim, sorun yok .

Ben uygulama için elektrikçi arkadaşa 50 tl verdim, siz zamanınız varsa ve becerebiliyorsanız kendiniz takabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                              X