Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ope insignia 1.6SIDI 2013 Ampül tipleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Çinden almak nedense bu konularda güvenilir gelmiyor bana. Zaten opeller elektronik konusunda sabıkalı biraz o yüzden en azında photon gibi bir markadan alıp bir sorunla karşılaşınca gidecek bir yerin olması daha mantıklı geliyor.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Kafa karışacak bir şey yok
      Bağlantısını verdiğiniz ledler eski tip , arıza vermemesi için direnç var .
      Benim söylediklerim arıza vermeyen özel yeni nesil ampuller, iki takım (makyajlı kasa)
      arabalarıma uyguladım, bir takım da siteden bir arkadaşımıza gönderdim, sorun yok .

Ben uygulama için elektrikçi arkadaşa 50 tl verdim, siz zamanınız varsa ve becerebiliyorsanız kendiniz takabilirsiniz.
      Çok teşekkürler ampülleri nereden temin ettiniz internetten mi? Siteden bir arkadaşa gönderdiğinizi belirtmişsiniz bana da en azından kaynak gösterirseniz bende almayı düşünüyorum. Son olarak fiyat ne kadar tutmuştu sizde? Ben internetten güvenilir sitelerden baktım ve 300 TL gibi bir rakama ulaştım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Çok teşekkürler ampülleri nereden temin ettiniz internetten mi? Siteden bir arkadaşa gönderdiğinizi belirtmişsiniz bana da en azından kaynak gösterirseniz bende almayı düşünüyorum. Son olarak fiyat ne kadar tutmuştu sizde? Ben internetten güvenilir sitelerden baktım ve 300 TL gibi bir rakama ulaştım.
        Photon sitesinde 7018 bir çift fiyatı 64,90 tl , 7028 çifti 50.- tl, 7008 çifti 35.- tl ,7011 photonda yok hepsiburada.com var 16,90 tl

Ben aldığımda daha pahalıydı, nispeten ucuzlamış fiyatlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
          Çinden almak nedense bu konularda güvenilir gelmiyor bana. Zaten opeller elektronik konusunda sabıkalı biraz o yüzden en azında photon gibi bir markadan alıp bir sorunla karşılaşınca gidecek bir yerin olması daha mantıklı geliyor.
          Tabii, güzel düşünce. Fakat ben aracınızda bir problem olursa Photon'un dist. olan firmanın çözüm üreteceğini hiç ama hiç sanmıyorum. İlgili konuda bahseidlen ampulleri ben de dahil bir kaç kişi kullanıyor, sorun çıkmadı. Tercih sizin tabii.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Tabii, güzel düşünce. Fakat ben aracınızda bir problem olursa Photon'un dist. olan firmanın çözüm üreteceğini hiç ama hiç sanmıyorum. İlgili konuda bahseidlen ampulleri ben de dahil bir kaç kişi kullanıyor, sorun çıkmadı. Tercih sizin tabii.
            Firma çözüm üretmese de en azından mahkeme yolu var. Biraz uğraştırır ama sonunda firmadan söke söke alınır. Öbür türlü elin Çinlisini dava edemeyeceğimize göre sineye çekmek kalıyor geriye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Photon sitesinde 7018 bir çift fiyatı 64,90 tl , 7028 çifti 50.- tl, 7008 çifti 35.- tl ,7011 photonda yok hepsiburada.com var 16,90 tl

Ben aldığımda daha pahalıydı, nispeten ucuzlamış fiyatlar.
              Hocam çok teşekkürler. Yalnız 7011 var photon sitesinde yanlış baktınız sanırım. Aşağıya Photon'un kendi sitesinde ve internette en ucuza bulduğum yerleri ve linklerini koyacağım. Düşünen arkadaşların işine yarar belki;

7028 kod iç mekan-torpido gözü (6 adet) / Photon sitesinde çifti 50 TL fakat tükenmiş gözüküyor, X-treme tuning'de https://goo.gl/MXdHdb çifti 38 TL
              7008 kod ayak ve kapıaltı aydunlatmaları(4 adet) / Photon sitesinde çifti 35 TL, X-treme tuning'de https://goo.gl/r6ozQs çifti 27 TL
              7011 kod bagaj kapağı(1 adet) / Photon sitesinde teki 20 TL, X-treme tuning'de https://goo.gl/QS9wS4 teki 17 TL
              7018 kod geri vites-plaka aydınlatma (4 adet) / Photon sitesinde çifti 65 TL, X-treme tuning'de https://goo.gl/gu8Vwm çifti 55 TL

Photon sitesi toplam = 370 TL,
              Extreme Tuning toplam = 295 TL. (ücretsiz kargo)

Yorum

Düzeltme yapayım Extreme tuning de sepet indirimi varmış tüm ürünleri sepete atınca 265,50 TL (ücretsiz kargo) fiyat verdi.

Yorum

İşleniyor...
                X