Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6cdti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6cdti

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve bir sorum var 2015 model 1.6cdti aracıma chip uygulaması yaptırmak istiyorum aranıza yaptırıp memnun veya şikayetçi olan varsa geri dönüş sağlayabilir mi ?

Öncelikle Hoşgeldiniz Keyifli Paylaşımlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Otomatik vitesli araçlarda yazılım ile motor güç ve torkunun yükseltilmesi sonucunda şanzımanda boşluk veya vuruntular meydana gelebilmekte. Aracınız otomatik vitesli ise bunu da göz önünde bulundurun.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoşgeldiniz. Aktif olarak kullanan 136 > 170 hp 400nm tork alan bir üyemiz var. Sorunsuz kullanıyor şuanda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
          Hoşgeldiniz. Aktif olarak kullanan 136 > 170 hp 400nm tork alan bir üyemiz var. Sorunsuz kullanıyor şuanda.
          galiba ben o üyeyi tanıyorumhaha
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bende de aynı motor insignia var Superchips + Sprintbooster beraber yaklasık 15k kmdir kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok aracımda..160hp & 370 nm tork
              34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
              Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
              http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Post
                Bende de aynı motor insignia var Superchips + Sprintbooster beraber yaklasık 15k kmdir kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok aracımda..160hp & 370 nm tork
                Sizinki gibi ufak artışlarda sorun olmaz ancak daha yüksek performans artışları uzun vadede şanzımanda olduğu kadar motorda da sıkıntı yaratıyor.

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim inşallah yakın zamanda yaptıracağım

Yorum

İşleniyor...
                    X