Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve bir sorum var 2015 model 1.6cdti aracıma chip uygulaması yaptırmak istiyorum aranıza yaptırıp memnun veya şikayetçi olan varsa geri dönüş sağlayabilir mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6cdti
Collapse
X
-
Otomatik vitesli araçlarda yazılım ile motor güç ve torkunun yükseltilmesi sonucunda şanzımanda boşluk veya vuruntular meydana gelebilmekte. Aracınız otomatik vitesli ise bunu da göz önünde bulundurun.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
- Beğenmeler 1
Yorum
-
2CR yazılımla 170 hp 400 nm torka çıkartılan İnsignia 1.6 cdti ın ilk 0-100 denemesi ,araçta klima kapalı TC kapalı vaziyette denenmiştir. In the first 0-100...insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Bende de aynı motor insignia var Superchips + Sprintbooster beraber yaklasık 15k kmdir kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok aracımda..160hp & 370 nm tork34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View PostBende de aynı motor insignia var Superchips + Sprintbooster beraber yaklasık 15k kmdir kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok aracımda..160hp & 370 nm tork
Yorum
Yorum