Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sivas'tan aranıza Yeni Katıldım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Hoşgeldiniz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post
      Hoş geldiniz,
      Araç baktığım dönemlerde sizin araç da ilandaydı, kısmet olmamıştı. Sonrasında da aynı rengini denk geldi. 1.6t 170hp cosmolar içerisinde bu renk fazla yok. Yanlış hatırlamıyorsam facebook grubunda da gördüm aracınızı. Seramik kaplama yaptırmıştınız araca. Renkte ciddi bir parlaklık oluşturmadı değil mi? Bi siyah kadar fark ettirmedi galiba.
      Evet ilk aldıgım zamanlarda koymustum piyasaya bakmak için baktım takas teklifleri cok alakasız teklifler fiyat kırmalar geliyor dayanamadım kaldırdım ilani Bu renk cok özel bence diger renkler yanında boş paket gibi kalıyor havaya göre renk degiştirmeside ayrı bir güzel. Seramik kaplamada extra ayrı bir parlaklık gelmedi zaten parlak olan araba ufak güneş yansımasında zaten belli ediyor kendini kılcal ciziklerden sönük durmasından mat gibi duruyordu şimdi en azından cok canlı bakan tekrar bakıyor araca. Siyahı cok temiz bakmazsan öncesi sonrası olur ama temiz bakar en azından hızlı cila ile bakarsan çok degisecegini zannetmiyorum.Evet Facebook grubunda paylasıyorum genelde ordaki yorumlara arac paylasımlarını kontrol ediyorum. çok nete girmedigimden unutmusum burayı uyarıda gelmeyince göremiyor insan Yeni farkettim Hoş buldum herkese arkadaslar

Yorum

İşleniyor...
      X