Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'lı olmak için buradayım ;)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia'lı olmak için buradayım ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Ümit. Yaklaşık 10 yıldır araç kiraladığım yaşantımda artık hanımın zoru ile araba almaya ikna olmuş durumdayım. Eminevim i duymuşsunuzdur. Faizsiz olduğundan ve acelem olmadığından dolayı oradaki sistem aracılığı ile teslimatı Nisan ayında olacak şekilde araç alacağım. Yaklaşık 2 haftadır çok yoğun araştırmam neticesinde bütçeme ve beklentime göre 2 marka ve model arasında kaldım.
    Bu iki araçtan üst sınıf ve segment olanı Insignia 1.6 CDTI Cosmo diğeri ise olmazsa en kötü diyerek ayırdığım C Segmenti farklı bir marka araçtır.

Epeydir form sayfalarını detaylı olarak araştırıyorum. Ancak bu formun diğerlerine göre daha samimi bir ortamı olduğunu ve kayıt olmam gerektiğini düşündüm.
    Araç aldığım günü akşamı gelmek vefasızlık olur diye düşünerek erkenden dahil olup daha bilgili olarak satış anını yaşamam gerektiğin düşündüm. Sonuçta 18 yıllık şöförlüğüm olsa da genelde en yüksek 50bin km deki araçlar ile kiralayarak gezdiğim için sorumluluğumu bilmiyorum ve sanayi yüzü görmediğimden dolayı da bakım vb konularında tecrübesizim.

Genel olarak kısaca bu şekilde.. Rabbim hayırlısıyla araç aldığımız günleri de gösterirse teknik konularda da buluşacağız inşallah

Aramıza welcome

Keyifli forumlar dileriz.

Yorum

Sizin durumda benimkine benziyor hocam, uzun bir süre rent a cardan araç kiraladım ihtiyaç oldukça. Çıktığı günden beri insignia hayranlığım vardı fakat bütçem gereği alamıyordum. Biraz sabır edip ilk arabamı insignia olarak aldım. Foruma hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz. Aradığınız bir çok cevabı forumumuzda bulabilirsiniz, bulamadığınız yerde yardımcı olmaya çalışırız. D segmenti olan Insignia ile C segmenti bir araç arasında kalmanız bana göre bir hata. Insignia 'dan alacağınız güven, konfor ve zevki C segmenti bir araç veremeyecektir.

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hoşgeldiniz inşallah kolaylıkla borçlarınızı ödeyip huzur içinde kazasız belasız aracınıza binersiniz.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz, önceden üye olmakla doğru karar vermişsiniz. çoğu kişi arabayı aldıktan sonra burayı inceleyince hem donanım olarak almadıklarından, hem teknik vb konulardan dolayı pişmanlık yaşayıp keşke almadan önce okusaymışım vs. diyebiliyor Hayırlısı olsun, hayalinizdeki arabaya ulaşırsınız umarım
                InsigniaTEAM

Yorum

Herkese güzel temennileri için çok teşekkür ederim.
                  Araç almanın bu kadar zor olduğunu gerçekten bilmiyordum.
                  Ancak gün içerisinde çok defa fikir değiştirdikten sonra insignia görünce herşeyi unutmanın zevki ayrıymış

Bu arada Uğur Bey bir düzeltme yapayım belki yanlış anlatmış olabilirim.
                  Araç alma gücüme göre düşünmeme rağmen eğer yine de araç bulamazsam diye kendimce bir sıralama yaptım. Bu sıralamanın başında D segmentinden İnsignia varken sonraki sırada C segmentinden başka bir markanın aracını düşünüyorum. Yoksa ikisinin kıyası doğru sonuç vermeyecektir.

Tekrar herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı Günler..

Yorum

Hoşgeldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                    X