Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İyi akşamlar. Su an itibariyle aranizdayim. Herkese kazasız belasız günler dilerim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İyi akşamlar. Su an itibariyle aranizdayim. Herkese kazasız belasız günler dilerim.

İki araç arasında kaldım. 2010 1.6TCosmo mu, 2012 1.4T edition elegance mi. LPG takdiracagim ve öyle kullanacağım... Herkese teşekkürler...

Hoşgeldiniz

Keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Adem Bey hoş geldiniz. LPG sizin için şartsa 1.4 insignia daha uyumlu bir motor olacaktır. Gerçi 1.6 lar için de forumda arkadaşlarımızın ürettiği bir sürü çözümler mevcut ama. Siteyi detaylı incelerseniz faydalı olacaktır...
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hoşgeldiniz.. lpg ile kullanacaksanız 1.4 t daha az sorunlu.. performans olarak sizi üzmez.. fakat donanım güç yüksek hız yapıyorsanız 1.6 t cosmo..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Keyifli forumlar aradığınız güç ise 1.6t cosmo welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hoşgeldiniz
              keyifli forumlar
              (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar
                2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı olsun.LPG konusunda iyi bir araştırma yapın bence çok baktım ama ben ikna olmadım ve taktırmadım.

Yorum

welcomewelcomewelcomewelcomewelcomewelcomewelcomew elcomewelcomewelcomewelcome

[Center]    
                                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

1.6T 180 ps....
                      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                      X