Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ya ve Insignia Team'e Merhaba :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia'ya ve Insignia Team'e Merhaba :)

Merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce 2015 model İnsignia Limousine1,6 Dizel Otomatik modeliyle İnsignia ailesine, bu mesajla da İnsignia Team ailesine katılıyorum

Alternatifler arasında çok sayıda araç vardı fakat İnsignia'yı gördükten sonra diğerinin tamamını eleyip İnsignia'ya kitlenmiştim Aslında Cosmo donanım planlıyordum fakat bütçem yetmediği ve araç çok temiz olduğundan bu donanımda karar kıldım. Zaten Corsa'dan İnsignia'ya geçiş yaptığımdan şuan kendimi uzay mekiğinde hissediyorum

Bu arada ben Orçun. Samsun'luyum, Tuzla'da yaşıyorum, Gebze'de çalışıyorum

Aracınız hayırlı olsun, hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. Nick name Gazi şampiyonu Bold Pilot'dan mu esinlendiniz. Çok iyi attı.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun yollarda karşılaşma olasılığımız yüksek. Darıca'da yaşıyorum ben de. Yalnız bildiğim kadarı ile bir düzeltme yapmak istiyorum, "Limousine" aracın sedan olması anlamına geliyor paket değil. Bende de ruhsatta 1.6 nb limousine yazıyor fakat araç cosmo donanım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
          Aracınız hayırlı olsun, hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar.

Teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: ilker-82 View Post
          Aracınız hayırlı olsun. Nick name Gazi şampiyonu Bold Pilot'dan mu esinlendiniz. Çok iyi attı.

Teşekkürler. Aynen Gazi şampiyonu Bold Pilot. Yıllardır takip etmiyorum fakat bildiğim kadarıyla Gazi’de yaptığı rekor derece hala kırılamadı.

Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post
          Aracınız hayırlı olsun yollarda karşılaşma olasılığımız yüksek. Darıca'da yaşıyorum ben de. Yalnız bildiğim kadarı ile bir düzeltme yapmak istiyorum, "Limousine" aracın sedan olması anlamına geliyor paket değil. Bende de ruhsatta 1.6 nb limousine yazıyor fakat araç cosmo donanım.

Teşekkürler. Ben de diyorum Limousine’nin donanım özelliklerini neden bulamıyorum hiçbir yerde  O zaman donanım olarak Business demek daha doğru olacak. Bu da ruhsatta veya başka hiçbir yerde yazmıyor o da ayrı bir konu 

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.

Yorum

Hoşgeldiniz, arabanız hayırlı olsun
              InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkürler herkese, hoşbuldum

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah...
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hayırlı olsunwelcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın,
                            Keyifli forumlar
                            (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

hayırlı olsun welcome
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X