Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbuldan Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Perşembeyi beklemeden buradan yardırayım. Önceki aracım 2 yılda 50bin km yaptığım privilage donanım sunrooflu 1.5 dizel otomatik 110bg fluence idi. 1300tl civarında Android navigasyonlu gg kameralı multimedia takmıştım ve yeni gs mi almak için 50bin TL ye sattım onu onda olupta 4 kat pahalı arabada olmayan otomatik ayna katlama koldan basitçe takip ışığıyakma, dışayna üstü sinyaller, gözlük gözü, daha geniş bagaj ve ha geniş soğutmalı torpido, tünellere daha hızlı yanıt veren otomatik far...bunun haricinde 7000 tllik navi paketinde olmayan mirrorlink daha fazla video ve müzik desteği daha fazla harita ve navigasyon desteği vardı.şimdi garantisi bozulmasa komple navigasyonu o binliralık Android ile değiştiririm. Şimdilik Android oto ile avunmaya çalışıyorum ki o ayrı bir eziyet.
    ancak tüm bu ufak eksiklilere rağmen aracı adaptif hız sabitleyicisi için aldım ve bana çok pahalıya patlasada hakkını veriyor. Şimdilik eksileri o nedenle göz ardı edebiliyorum ve arabamı seviyorum. Sanırım eski arabamın 3-4kat parası olan arabadan net 3-4 kat farklılık baklediğimden karamsarlığım. Yoksa yeniinsignia gayet güzel bir araba.

Yorum

Evet donanımsal bazı saçmalıklar var, otm ayna kapama navi paketiyle beraber geliyor malesef.
      Mirrorlink ile projeksiyon farklı uygulamalar ama carplay de kullanışlı denebilir, mirrorlinkten eksiği video izleyememek. Mirrorlink olduğu zaman telefondaki video araba ekranında görünüyor doğal olarak.
      InsigniaTEAM

Yorum

Premium tasarım var bende navigasyon paketi içinde demişlerdi. Ama otomatik ayna kapatma yok elektrikli ayna kapatma var ama düğmeye basıp ya da kumandadan oluyor pasif kilitleme de olmuyor. Apple kullanmadığımdan carplayi bilmiyorum ama Android oto ile araba tam uyumlu değil. Ama yine de kendi navigasyonu güncel olunca temel sorunları çözüyor. Ancak önünde sonunda bu 8 inçlik ekrana bi şekilde Android i çakacağım sadece garantiden çekiniyorum.

Yorum

otomatikten kastım oydu aslında, Opel'lerde kilitler kilitlemez aynalar kapanmaz, kumandadan basılı tutunca kapanır.
          InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar arabayı alalı 3 hafta oldu aldığımda 7.300 km idi. Şuan 9500 km de. Aracın yabancısı olduğumdan soruyorum belki de normal bişeydir. Aldığımdan beri otomatik fren sistemi devreye girdiğinde balata gıcırtısı gibi bir ses yapıyor. Adaptif hız sabitleyicisinde daha belirgin ama otomatik park asistanında da var ses. Aynı durumlarda benzer bir frenlemeyi ben yaptığımda bu sürtme sesine benzeyen ses yok. Çok rahatsız edici olmakla birlikte frenin devreye girdiği anı net anlayabiliyorum. Bu normal midir sorun mudur? Yanıtlarsanız sevinirim. Arayla henüz yeni tanıştığımdan tanışma bölümünden devam etmekte sakınca görmedim. Yanlışsa affola.

Yorum

İşleniyor...
            X