Perşembeyi beklemeden buradan yardırayım. Önceki aracım 2 yılda 50bin km yaptığım privilage donanım sunrooflu 1.5 dizel otomatik 110bg fluence idi. 1300tl civarında Android navigasyonlu gg kameralı multimedia takmıştım ve yeni gs mi almak için 50bin TL ye sattım onu onda olupta 4 kat pahalı arabada olmayan otomatik ayna katlama koldan basitçe takip ışığıyakma, dışayna üstü sinyaller, gözlük gözü, daha geniş bagaj ve ha geniş soğutmalı torpido, tünellere daha hızlı yanıt veren otomatik far...bunun haricinde 7000 tllik navi paketinde olmayan mirrorlink daha fazla video ve müzik desteği daha fazla harita ve navigasyon desteği vardı.şimdi garantisi bozulmasa komple navigasyonu o binliralık Android ile değiştiririm. Şimdilik Android oto ile avunmaya çalışıyorum ki o ayrı bir eziyet.
ancak tüm bu ufak eksiklilere rağmen aracı adaptif hız sabitleyicisi için aldım ve bana çok pahalıya patlasada hakkını veriyor. Şimdilik eksileri o nedenle göz ardı edebiliyorum ve arabamı seviyorum. Sanırım eski arabamın 3-4kat parası olan arabadan net 3-4 kat farklılık baklediğimden karamsarlığım. Yoksa yeniinsignia gayet güzel bir araba.
ancak tüm bu ufak eksiklilere rağmen aracı adaptif hız sabitleyicisi için aldım ve bana çok pahalıya patlasada hakkını veriyor. Şimdilik eksileri o nedenle göz ardı edebiliyorum ve arabamı seviyorum. Sanırım eski arabamın 3-4kat parası olan arabadan net 3-4 kat farklılık baklediğimden karamsarlığım. Yoksa yeniinsignia gayet güzel bir araba.
Yorum