Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Selam

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza tekirdağdan katılıyorum. Daha önce farklı marka model araçlar kullanmıştım fakat ilk defa bu segmentte ve marka bir araca sahip oldum. 3 hafta önce 2009 1.6 T 180 Edition Elegance 110 bin km araç satın aldım. İlk izlenimlerim olarak ise İnanılmaz konfor sürüş ve performansa sahip olduğum için mutluyum. İnternet üzerinden araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim ve ilerleyen zamanlarda tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..

Aramıza welcome
    Keyifli paylaşımlar.

Yorum

hoşgeldiniz. iyi forumlar kazasız sürüşler
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoş geldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
              X