Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fethiye'den selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fethiye'den selamlar

Değerli dostlar merhaba,
    İsmim Uğur. 33 yaşında öğretmenim.
    Aranıza 30 Temmuz'da katıldım tanışmak bugüne nasipmiş.
    2012 vw golf dizel otomatik aracımı satıp insignia almaya karar verdim. Forumu fark ettikten sonra bayağı bi kurcaladım. Youtube daki inceleme videolarını hemen hemen hepsini 2şer 3 er kez izledim.
    Bu arada yeni kasa değil önceki kasaya niyetim yeni kasayı sevmedim diyebilirim ya da gözüm alışmamış olabilir.
    Şimdi üstadlar,
    Herşey tamam lakin kafamdaki tek soru işareti 1.6 cdti otomatik için yakıt tüketimi.
    Diyeceksiniz ki madem forumu inceledin neden böyle bir soru soruyorsun? Şöyle izah edeyim.
    Hem insigiateam hem de donanımhaber forumlarını inceledim.
    Öncelikle insigniateam forumunda arama kısmını bulamadığım için manuel olarak ulaşabildiğim kadar yazıları okudum, donanımhaber formuna da bayağı baktım. kafamdaki soru şu:
    Çok yakıyor diye sattım aracı diyen de var, makul düzeyde yakıt tüketiminden oldukça memnun olan da var, depo-pompa ölçümü alakasız çok farklı diyen de var, depo-pompa ölçüm farklılığı 10bin km den sonra düzeliyor diyen de var.
    Sizler kullanıcılar olarak bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler..
    Aracı henüz almasamda aranızda olmaktan mutluyum..

Hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar.

Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor

Alın memnun kalacaksınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

20.000 km ortalamam 7.2....
      Bu arada hoş geldiniz....

Yorum

Hoşgeldiniz, az veya çok yaktırmak sürücünün elinde olan birşey. Sürekli dip gaz gidilirse tabi ki çok yakacaktır.

Yorum

Hoşgeldiniz.. Eğer aracı agresif kullanıyorsanız ve sehir ici sur kalk trafik cok ise bana göre fabrikanin sehir ici yakit tuketimine 2.5-3 litre ekleyin.. uzun yolda hız sabitleme ile yada dur kalk trafiğin olmadığı yerde bütün araçlar olması gerektiği gibi az yakiyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome.
            .
            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Teşekkürler.. Araç kullanımım sakindir, 2bin devri geçmem zorunda olmadığım zamanlarda. Lakin zaman zaman gazlamaya da çıkarım geceleri. Gazlarsam hangi araba olursa olsun yaktırırım zaten. Benim daha çok merak ettiğim günlük kullanımda (sakin kullanımda) nasıl birde depo ölçümü ile yol bilgisayarıdaki fark

Yorum

Hoş geldiniz.

Araçtan memnun olacağınıza eminiz. Sizin kafanızdakilere sonradan oluşabilecek hayal kırıklıklarına karşı önlemler diyelim. Mesela yakıt, ben benzinliyle 5.5 da yaktım 14.5 da. O kadar çok etken var ki hangi birini sayalım. En büyük etkene aracın ağırlığını koyabiliriz. Kısaca Insignia "dur-kalk"a gelmiyor. Dizelin torku yeter diyorsunuz bu sefer de tork konvertörlü şanzıman etkisi çıkıyor ön plana. İngilizlerin dediği gibi bu araba bir "cruiser", yani binip bir yerlere gideceksiniz, kendinizden sıkıntılarınızdan geride bıraktıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bunu yaparken ister 90 km sabit gidip hayallere dalacaksınız, ister 200+ üstü hızlarda adrenalin yaşarken %100 oranlı cezaya hazırlanacaksınız Insignia'da sınırlara ulaşmak epey zor olduğundan araç sizi kısıtlamaz, aksine siz kendi sınırlarınızı belirlersiniz.

Şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz...

Yorum

Foruma hoşgeldiniz.
                    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hoşgeldiniz;

Ankara da şehir içi 6.7 Lt yakıyor. Trafik zaten malum.. Normal diye düşünüyorum.

Yorum

Ayrıca Fethiye' ye neredeyse her yaz gelirim görüşmek dileklerimle.

Yorum

Mutlaka beklerim

Yorum

İşleniyor...
                          X