Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Merhaba

Merhaba insigniateam ailesi. Ben Ege, Yaş 30, Bilgisayar Öğretmeniyim, Kuşadası'nda yaşıyorum. Skoda Superb3 1.4 tsi 150 hp lik aracım vardı fakat büyük bir kaza sonucu perte çıktı. Tekrar bu yüksek rakamlara çıkamayacağım. 55-65 arası araç bakıyorum ve kullanım tarzı/beklenti ışığında insignia 1.6T 180 hp lik cosmo+flexrride araç almaya karar verdim. umarım istediğim donanım ve özelliklerde bir araç bulur aranıza tamamen katılırım. Herkese iyi forumlar
    Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Hoşgeldiniz

Aradiginiz araçtan fazla yok inşallah bulursunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Hoş geldiniz. İnşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoş geldiniz
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Şimdiden iyi şanslar....

Yorum

teşekkür ederim arkadaşlar, evet istediğim özellikte araç çok fazla yok, özellikle de düşük kmli temiz olanları. fakat eski sağlığıma kavuşmak zaten 4-5 ayımı alacak. vaktim bol yani umarım denk gelir bu süre içinde
              Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar, umarım aradığınız aracı bulursunuz
                2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldiniz.. öncelikle geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun.. umarım istediğiniz aracı bulursunuz.. keyifli forumlar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome. .
                    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

İşleniyor...
                    X