Herkese selamlar araniza Balikesirden katiliyorum, Adim Huseyin, 30 yasindayim ve buyuk bir opel insignia hayraniyim, bu kadar insignia severi bir arada gorunce ne kadar ozel bir model olduguna daha da inandim, suan ki mevcut aracimi satim ikinci el bir insignia almaya dusunuyorum, cokta kararsizim aslinda nasil bir insignia almak istedigime, isallah sizlerin tecrubeleriyle sonunda insigniamiza kavusucaz, bakalim hayirlisi olsun diyelim, herkese kazasiz belasiz bir yasam diliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Merhaba
Hüseyin bey hoşgeldiniz.Umarım en kısa zamanda siz de bir İnsignia sahibi olursunuz.Nasıl bir İnsignia sorusuna forumumuzda küçük bir tur atarak karar verebilirsiniz.Bütün İnisgnia donanımlarının detayları mevcuttur.Ayrıca 2.el alıcaksanız öncelikle forumun satılık bölümündeki araçlara bakabilirsiniz hepsi kullanıcısını bildiğimiz araçlardır.
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
-
Ynt: Herkese Merhaba
welcome welcome[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum