Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayırlı günler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayırlı günler

Herkese hayırlı günler. İsmim Mustafa yaş 29. Samsun'da ikamet ediyorum. Gruba geçen yıl katıldım ama aracımı almak düne kısmet oldu ☺️. 2015 model insignia 1.6T Cosmo kış paketli aracımı dün itibari ile almış bulunuyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Carplay kullanımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldiniz.....Hayırlı uğurlu olsun.....

Yorum

Teşekkür ederim. Hoşbuldum

Yorum

hoş geldiniz ,aracınız hayırlı olsun.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hoşbuldum teşekkür ederim

Yorum

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler. Bu aracın orjinalinde car play oluyo mu yoksa ekstra birşey yaptırmak gerekiyo mu

Yorum

hosgeldiniz

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. keyifli paylaşımlar
                    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ÖzeL_TiM View Post
                      Herkese hayırlı günler. İsmim Mustafa yaş 29. Samsun'da ikamet ediyorum. Gruba geçen yıl katıldım ama aracımı almak düne kısmet oldu ☺️. 2015 model insignia 1.6T Cosmo kış paketli aracımı dün itibari ile almış bulunuyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Carplay kullanımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
                      Hocam orjinalde varsa zaten multimedya ekranında projeksiyon yazar ve girdiğinizde size telefonu bağlamanız gerektiğine dair bir uyarı verir.
                      Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Hocam orjinalde varsa zaten multimedya ekranında projeksiyon yazar ve girdiğinizde size telefonu bağlamanız gerektiğine dair bir uyarı verir.
                        Araç orjinal ekstra birşey yapılmamış var mı yok mu onu bilmiyorum ve öğrenmek istediğim de bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ÖzeL_TiM View Post

Araç orjinal ekstra birşey yapılmamış var mı yok mu onu bilmiyorum ve öğrenmek istediğim de bu
                          Hocam yanlış anladınız k.bakmayın benim hatam virgül koymamışım. Şimdi şöyle söyleyeyim, aracın orjinal ekranında ana menüde eğer ki projeksiyon yazan bir simge var ise ve bu simgeye bastığınız da telefonu usb ile bağlayın seklinde uyari veriyorsa car play ve ya android auto vardır. Ayni zamanda aracınızın üretim yılına bağlı olarak, aracınız da sadece car play olup Android auto olmayabilir. Bazı araçlarda android auto ücretsiz güncelleme ile bazılarına ise bazı servislerde ücretli olarak android auto yüklenmektedir. Ayni zaman da aracınızın ayarlar menüsün de car play ve android auto ile ilgili ayarlar bulunmaktadır. Umarım yardımcı olmuştur.
                          Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

welcome.
                            .
                            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

İşleniyor...
                            X