Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hoşgeldim!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hoşgeldim!

Merhaba, aile aracımız Insignia Edition 2.0 CDTI ile aranıza katılmış bulunmaktayım, yaş itibariyle galiba en genç üyelerinizden birisiyim. Yaşım 19, Düzce Üniversitesi'nde Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum. Umarım bundan sonraki ilk İstanbul buluşmanızda biraraya gelir, tanışırız.

Araçla ilgili bir sorunum var çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim
    ''Aracımız 2012 model far kumandasının altında, çekmecenin olduğu kısımdan trim sesi alıyoruz, rahatsız edici düzeyse ses çıkıyor, çözüm için ne önerirsiniz?''

Hoşgeldiniz....

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hoşgeldin kardeşim, aracın hayırlı olsun. Tam olarak geldiği noktayı tespit ettiysen, çift taraflı bant veya bez bantlar ile izolasyon yapıp sesi kesebilirsin.

Yorum

hoşgeldin keyifli paylaşımlar.
            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hoşgeldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hoş geldiniz.

Belki çekmecenin kendisi sesin kaynağıdır. Menteşesi gevşemiştir, yerine tam oturmuyordur v.s.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Güzel başlık.
                  Hoşgeldiniz.
                  Keşke ben de sadece trim sesleri ile boğuşsaydım diye düşünmeden edemedim.Şükredin
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                    Hoşgeldin kardeşim, aracın hayırlı olsun. Tam olarak geldiği noktayı tespit ettiysen, çift taraflı bant veya bez bantlar ile izolasyon yapıp sesi kesebilirsin.
                    Önümüzdeki hafta İstanbul'a geçtiğimde çözmek için zaman harcayacağım, inşallah halledebilirim. Teşekkürler!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                      Güzel başlık.
                      Hoşgeldiniz.
                      Keşke ben de sadece trim sesleri ile boğuşsaydım diye düşünmeden edemedim.Şükredin
                      Başka hangi dertlerden muzdaripsiniz ki? Geçmişler olsun size şimdiden. İyi forumlar.

Yorum

ne sen sor ne ben söyleyeyim. Numuneliğim.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                          ne sen sor ne ben söyleyeyim. Numuneliğim.
                          :/ Sağlık olsun ne diyelim.

Yorum

İşleniyor...
                          X