Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia 1.6t sidi 170 hp Cosmo 2013-14 Almayı Düşünüyorum!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Araçla ilgili olumsuz dönüşte durunca vitesi p ye alırken baya sesli geldi o geçişler. Sizde de öyle mi. Jetta dsg otomatik kullanmıştım. Onun ki çok sessiz. Bunda sanki zincir dişlilerden geçiyormuş gibi n r p arasında

Yorum

Vites geçişlerindeki fark sizi endişelendirmesin. DSG ile de kıyaslamayın çünkü farklı türde şanzıman, DSG çift kavramalı, Opel'inkiler ise tork konvertörlü. Sağlamlık ve uzun ömürlülük açısından tork konvertörlüler çok daha avantajlı. DSG ise hızlı vites değişimleri sayesinde performans ve tüketim konusunda manuel vitesli araçlardan bile daha iyi. Ancak arıza olasılığı yüksek ve maliyetleri çok fazla oluyor.

Yorum

vites geçişindeki o tokluk algısı normaldir. karakteri öyle. sıkıntı yok.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayır arkadaşlar yanlış anladınız siz. Vites geçişleri bence daha güzel dsg de. Daha hantal idi jetta. Geçişlerde arada kavrama yapıp sonra hızlanıyor gibi.. Ama bunda direk sürekli ivmelenme var.
          Dikkatimi çeken benim park konumuna alırken P R N D arasında vites topuzunu çekerken çıkan yağsızmış gibi olan bir ses. Bi kaç kez denedim garibime gitti. Onu sormak istedim. Baya çatırtı yapıyor. Normalde direk çekiliyor ve Yumuşak bir değişim beklerdim.

Yorum

Tamam işte o geçişlerde P R N D geçişlerinde ki o tokluk normal yani, Yağsız değil, aksamın karakteri o.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Öyle hiç yokluk yoktu gacır gucur sevmedim.. Otomatik çok araba kullandım normal değildi. Mesela opel antara kullandım. Başka da otomatik insignia kullanmadım. bu test ayrıca na özgü olabilir bilemiyorum.

Yorum

Evet ben de doğru anladım, aynı şeyden bahsediyoruz.
                Bu arada forumun Ignore list özelliğini bulmak bayağa uğraştırdı.

Yorum

Kafama takıldı açıkcası başka araba da denemek isterim. Sizin araçlarınız öyle olduğunu düşünmüyorum. Böyle bişeyler takılıyormuş gibi geldi.. Yada karakteri böyle.

Yorum

Birkaç incelme video sunu izleyip orada vites kutusu değişim seslerine odaklandım. Evet tok bir ses çıkıyor.. Çok yumuşak olmadığı belli. Hissiyatı güzel gibi. Ama bana denk gelen biraz farklı idi.. Ondan acayip geldi. Şimdi hatırladım daha önce bir tanıdık 2.0 cdti insignia ile 100 kötü yolculuk yapmıştım. Onda da gayet güzel idi

Yorum

Birkaç incelme video sunu izleyip orada vites kutusu değişim seslerine odaklandım. Evet tok bir ses çıkıyor.. Çok yumuşak olmadığı belli. Hissiyatı güzel gibi. Ama bana denk gelen biraz farklı idi.. Ondan acayip geldi. Şimdi hatırladım daha önce bir tanıdık 2.0 cdti insignia ile 100 kötü yolculuk yapmıştım. Onda da gayet güzel idi

Yorum

İşleniyor...
                      X