Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tanışma

Merhabalar,

Yaklaşık 3 ay önce, yılda 5000 km'yi geçmeyecek bir kullanımım olacağı için, yakıt konusunu çok da düşünmeden ikinci el bir araç arayışına başlamıştım. İlk önce peugeot 508 1.6T üzerine yoğunlaştım. 3-4 yaşlarında 4 tane aracı farklı zamanlarda oto eksper firması'na götürdüm, hepsi de sıkıntılı çıktı. En son eksper firmasının sahibi halime acımış olacak ki, "Abi madem 60-70 bin tl'yi gözden çıkarmışsın, bu parayla ya Wolkswagen ya da Opel al. Wolkswagen iyidir ama iç aksamı biraz naziktir. Bir süre sonra soyulmaya başlar, ama Opel'in insignia sının üstüne araba tanımam; kaç tane elimizden geçmiştir hiçbirinde sorun çıkmamıştır. Bir araç bu kadar mı sağlam olur." yorumundan da etkilenerek 2012 model bir Insignia 1.4T 140 BG Edition Elegance alarak Insignia ailesine katıldım. Şu an tek şikayetim motorun sesi biraz fazla. Bunun da motorun solundaki yakıt devir daim pompasından kaynaklandığını öğrendim. O yıl çıkan insignia'ların ortak problemiymiş. İşin garip tarafı ses, yakıt tankı full dolu olduğu zaman daha fazla çıkıyor. Yakıt azaldıkça seste azalıyor. (Aracı alırken bu ses yoktu, zaten satan kişiye de sitem etmiştim, yakıt lambası yanan araç satılır mı , biraz benzin koyamadın mı diye, sonra anladım sebebini ) Bunun haricinde beni pişman edecek bir olay yaşamadım. Benim bu problemim ile karşılaşmış ve çözmüş başka arkadaşlar var ise bu konuda beni de bilgilendirirlerse sevinirim. Tüm araç sahiplerine kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

Merhabalar, aracınız hayırlı uğurlu olsun. Sorununuz için diyebileceğim şey parça değişimi olur. Farklı bir yöntem varsa ben bilmiyorum.

Yorum

welcome

Enteresan bir sorun pek duyduğumu söyleyemem

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
        keyifli paylaşımlar
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı olsun.welcome
          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Hoş geldiniz. Doğru seçim yapmışsınız. Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun....

Yorum

Hoşgeldiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

hoşgeldiniz
                  insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                  honda accord 2.4 Executive...

Yorum

İşleniyor...
                  X